Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü GTA 4 hikaye modu olmadan serbestçe oynanır mı?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
GTA 4 hikaye modu olmadan serbestçe oynanır mı? Merhaba başka konu türü bulamadığım için GTA 6'yı seçtim moderatörlerden özür dilerim. Bildiğiniz üzere GTA sandreas ta serberst bir şekilde araba çalarak falan filan oynayabiliyorduk. Bende artık GTA SA çok sıktığı için GTA4 indirecektim. Size sorum GTA 4'ü hikaye modu olmadan serbest bir şekil oynayabilir miyim?

Çözüm
GTA 4 hikaye modu olmadan serbestçe oynanır mı? Merhaba başka konu türü bulamadığım için GTA 6'yı seçtim moderatörlerden özür dilerim. Bildiğiniz üzere GTA sandreas ta serberst bir şekilde araba çalarak falan filan oynayabiliyorduk. Bende artık GTA SA çok sıktığı için GTA4 indirecektim. Size sorum GTA 4'ü hikaye modu olmadan serbest bir şekil oynayabilir miyim?

GTA 4, diğer bazı GTA oyunlarının aksine, hikaye modu etrafında tasarlanmış bir yapıya sahip. Oyunun haritası ve mekanikleri serbest dolaşmayı desteklese de, oyunun temel yapısı, karakterin hikayesini takip etmek üzere kurgulanmıştır. Yani, GTA 4’te tamamen hikaye moduna bağlı kalmadan, GTA San Andreas’daki gibi “serbest mod”da oynayabilmek için resmi bir seçenek...

GTA 4, diğer bazı GTA oyunlarının aksine, hikaye modu etrafında tasarlanmış bir yapıya sahip. Oyunun haritası ve mekanikleri serbest dolaşmayı desteklese de, oyunun temel yapısı, karakterin hikayesini takip etmek üzere kurgulanmıştır. Yani, GTA 4’te tamamen hikaye moduna bağlı kalmadan, GTA San Andreas’daki gibi “serbest mod”da oynayabilmek için resmi bir seçenek bulunmuyor. Ancak, bazı topluluk yapımı modlar (modifikasyonlar) sayesinde oyunu hikaye modunun kısıtlamaları olmadan serbestçe dolaşılabilir hale getirmek mümkün; fakat bu tür modlar resmi desteklenmez ve oyunun orijinal deneyiminden farklılık gösterebilir.

Sonuç olarak, GTA 4’ü vanilla (varsayılan) haliyle hikaye modundan bağımsız tam bir sandbox deneyimi sunmuyor. Yine de free roam (serbest dolaşma) özelliklerini keşfetmek için hikaye modunu ilerletmeniz veya mod yapımcılarının geliştirdiği modları kullanmanız gerekecektir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri