Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü GTA 4 giriş ekranında kapanıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
GTA 4 giriş ekranında kapanıyor Birkaç gün girip oynayabildim ancak artık ne yaptıysam yapayım giriş ekranındaki yazılar bitmeden kapanıyor. Denediklerim;

Dosya konumundan EXE dosyasının uyumluluğunu Windows 8 yapmak ve yönetici olarak çalıştırmak.

Dosya doğrulamak.

Oyunu Rockstar Games Launcher'dan başlatmak.

Güvenlik duvarından oyun dosyasını ve klasörünü istisna olarak göstermek.

Oyunu silip tekrar indirmek.

Regedit'te ınstallfolder girdisine oyunun konumunu yapıştırmak.

Çözüm
GTA 4 giriş ekranında kapanıyor Birkaç gün girip oynayabildim ancak artık ne yaptıysam yapayım giriş ekranındaki yazılar bitmeden kapanıyor. Denediklerim;

Dosya konumundan EXE dosyasının uyumluluğunu Windows 8 yapmak ve yönetici olarak çalıştırmak.

Dosya doğrulamak.

Oyunu tamamen silip yeniden yükledikten sonra “xlive” adlı bir uzantı kurarak sorunu çözebilirsin.
Ayrıca, oyununuzu modladıysanız, modların oyun dosyaları ile uyumsuz olabileceğini ve bu tür sorunlara yol açabileceğini unutmayın. Modları kaldırmak ve...

Dosya doğrulamak.

Oyunu tamamen silip yeniden yükledikten sonra “xlive” adlı bir uzantı kurarak sorunu çözebilirsin.
Ayrıca, oyununuzu modladıysanız, modların oyun dosyaları ile uyumsuz olabileceğini ve bu tür sorunlara yol açabileceğini unutmayın. Modları kaldırmak ve oyunu orijinal haline getirmek, sorunu çözmenize yardımcı olabilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri