Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü God of War New GAME+'da başarım kazanılır mı?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
God of War New GAME+'da başarım kazanılır mı? Başlıkta da yazdığım gibi yapmadığım 2 başarım kaldı. İvaldinin atölyesiyle 9 valkür. Signuru geçemiyorum maalesef. New GAME+ geçip zırhları alsam başarım verir mi?

Ayrıca bütün valkürleri öldürdüm ama yine de zeus zırhlarını vs. alabilir miyim?

Çözüm
God of War New GAME+'da başarım kazanılır mı? Başlıkta da yazdığım gibi yapmadığım 2 başarım kaldı. İvaldinin atölyesiyle 9 valkür. Signuru geçemiyorum maalesef. New GAME+ geçip zırhları alsam başarım verir mi?

Ayrıca bütün valkürleri öldürdüm ama yine de zeus zırhlarını vs. alabilir miyim?

1. New Game+ (NG+) Modunda Başarımlar Kazanılır mı?
Evet, God of War'da New Game+ modunda başarımlar kazanabilirsiniz. Bu mod, oyunun temel mekaniklerine veya başarımlara herhangi bir kısıtlama getirmez. Eğer eksik başarımlarınız İvaldi’nin Atölyesi ve 9 Valkür ile ilgiliyse, NG+ modunda bu başarımları tamamlayabilirsiniz.

Ancak şunu unutmayın: NG+ modunda başladığınızda mevcut zorluk seviyesi korunur. Bu, Signur'u...

1. New Game+ (NG+) Modunda Başarımlar Kazanılır mı?
Evet, God of War'da New Game+ modunda başarımlar kazanabilirsiniz. Bu mod, oyunun temel mekaniklerine veya başarımlara herhangi bir kısıtlama getirmez. Eğer eksik başarımlarınız İvaldi’nin Atölyesi ve 9 Valkür ile ilgiliyse, NG+ modunda bu başarımları tamamlayabilirsiniz.

Ancak şunu unutmayın: NG+ modunda başladığınızda mevcut zorluk seviyesi korunur. Bu, Signur'u geçerken zorlanıyorsanız NG+’ta yeni zırhlar ve geliştirmelerle daha güçlü bir şekilde yeniden denemenize olanak tanır. Zırh ve ekipmanlarınızı yükseltmek, özellikle Valkür Kralı Sigrun karşısında işinizi kolaylaştıracaktır.

2. Zeus Zırhı ve Diğer NG+ Özel Eşyaları Alabilir miyim?
Evet, NG+ modunda Zeus Zırhı gibi özel zırhları alabilirsiniz. Bu zırhlar yalnızca New Game+ moduna özeldir ve Valkürleri öldürdükten sonra ek ödüller kazanabilirsiniz. Ancak NG+ modunda da olsa tüm Valkürleri yenmeniz gerekebilir çünkü Zeus Zırhı parçaları farklı Valkürlerden düşmektedir.

Zeus Zırhı Özellikleri:

• Saldırı gücünüzü önemli ölçüde artırır.
  • Ancak aldığınız hasarı da artırdığı için yüksek risk yüksek ödül türünde bir zırhtır.
  • NG+ modunda başarımlar kazanabilirsiniz.
  • Yeni zırhları ve ekipmanları alıp başarım için kullanabilirsiniz.
  • Daha güçlü ekipmanlarla Sigrun gibi zor boss’ları yenme şansınız artar.
  • Zeus Zırhı gibi NG+ özel ödüllerini almak için tüm Valkürleri yeniden yenmeniz gerekebilir.
Taktiksel bir öneri: Sigrun’a karşı Muspelheim veya Niflheim zırhları gibi yüksek savunmalı zırhlar ve hasar artıran tılsımlarla gitmek işinizi kolaylaştırabilir. Bol şans! 🎮

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri