Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Forza Horizon 4'te mevsim değiştirme

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Forza Horizon 4'te mevsim değiştirme
Kış sezonuna geçmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Steam üzerinden Online modda oynuyorum.

Çözüm
Kış sezonuna geçmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz? Steam üzerinden Online modda oynuyorum.
Forza Horizon 4'te mevsimler otomatik olarak ilerler ve oyunun ilerleyişine bağlı olarak değişir. Oyunun mevsim döngüsü yaklaşık her hafta değişir. Oyunda mevsimleri manuel olarak değiştiremezsiniz, çünkü oyunun temel bir özelliğidir.

Oyunun mevsimlerini deneyimlemek için belirli etkinlikler ve yarışlar, belirli mevsimlerde açılır. Yani bir mevsimdeki etkinlikleri oynayarak veya bir mevsimdeki yarışlara katılarak, o mevsimi deneyimlemeniz mümkün olacaktır.

Mevsimlerin ilerlemesi oyunun hikayesi ve ilerlemesi ile bağlantılıdır. Hikaye ilerledikçe mevsimler değişir. Bu nedenle...
Forza Horizon 4'te mevsimler otomatik olarak ilerler ve oyunun ilerleyişine bağlı olarak değişir. Oyunun mevsim döngüsü yaklaşık her hafta değişir. Oyunda mevsimleri manuel olarak değiştiremezsiniz, çünkü oyunun temel bir özelliğidir.

Oyunun mevsimlerini deneyimlemek için belirli etkinlikler ve yarışlar, belirli mevsimlerde açılır. Yani bir mevsimdeki etkinlikleri oynayarak veya bir mevsimdeki yarışlara katılarak, o mevsimi deneyimlemeniz mümkün olacaktır.

Mevsimlerin ilerlemesi oyunun hikayesi ve ilerlemesi ile bağlantılıdır. Hikaye ilerledikçe mevsimler değişir. Bu nedenle mevsim değişikliklerini kontrol etmek veya değiştirmek için herhangi bir manuel seçenek yoktur.

Mevsimlerin tadını çıkarmak ve oyunun sunduğu etkinliklerin keyfini sürmek için oyundaki ilerlemeye devam edin ve mevsimlerin döngüsünü otomatik olarak takip edin.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri