Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Football Manager Hata kodu: 1035

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.
Çözüm
Football Manager Hata kodu: 1035 Arkadaşlar bende indirilenlere tıklayınca hata kodu: 1035 şeklinde bir hata veriyor, indirilenleri açamıyorum. Bu yüzden de editörü aktifleştiremiyorum.

Football Manager'da "Hata Kodu: 1035" hatası genellikle oyun dosyalarının bozulmuş olması, bağlantı sorunları ya da yanlış yapılandırma nedeniyle ortaya çıkar. İşte bu hatayı çözmek için birkaç öneri:

1. Steam'i Yeniden Başlatın: Steam istemcisini tamamen kapatıp yeniden başlatmayı deneyin. Bazen Steam'deki geçici bir aksaklık bu tür hatalara neden olabilir.
  2. Dosya Bütünlüğünü Doğrulayın:
    • Steam kütüphanenizde Football Manager'a sağ tıklayın.
    • Özellikler'e tıklayın, ardından Yerel Dosyalar...
Football Manager Hata kodu: 1035 Arkadaşlar bende indirilenlere tıklayınca hata kodu: 1035 şeklinde bir hata veriyor, indirilenleri açamıyorum. Bu yüzden de editörü aktifleştiremiyorum.

Football Manager'da "Hata Kodu: 1035" hatası genellikle oyun dosyalarının bozulmuş olması, bağlantı sorunları ya da yanlış yapılandırma nedeniyle ortaya çıkar. İşte bu hatayı çözmek için birkaç öneri:

1. Steam'i Yeniden Başlatın: Steam istemcisini tamamen kapatıp yeniden başlatmayı deneyin. Bazen Steam'deki geçici bir aksaklık bu tür hatalara neden olabilir.
  2. Dosya Bütünlüğünü Doğrulayın:
    • Steam kütüphanenizde Football Manager'a sağ tıklayın.
    • Özellikler'e tıklayın, ardından Yerel Dosyalar sekmesine geçin.
    • Dosya Bütünlüğünü Doğrula seçeneğini tıklayın. Bu işlem, eksik veya bozuk dosyaları yeniden indirecek ve hatayı çözebilir.
  3. İndirilen Dosyaları Temizleyin:
    • Steam'deki "İndirilenler" klasörüne gidin ve orada bulunan tüm geçici dosyaları temizleyin. Bu, Steam'deki bazı hatalı indirmeleri ortadan kaldırabilir.
  4. Antivirüs veya Güvenlik Yazılımlarını Kontrol Edin: Bazı antivirüs yazılımları, oyun dosyalarının düzgün çalışmasını engelleyebilir. Antivirüsünüzü geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar deneyin.
  5. Yönetici Olarak Çalıştırma: Steam'i yönetici olarak çalıştırarak oyunu başlatmayı deneyin. Bu, bazı izin hatalarını çözebilir.
  6. Oyunu Yeniden Yükleyin: Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, oyununuzu kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Bazen dosya bozulmalarını temizlemek için tek çözüm budur.
Bu adımlar hatayı gidermeye yardımcı olabilir. Eğer sorun devam ederse, oyun forumları veya Steam destek ekibiyle iletişime geçmek faydalı olabilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri