Neler yeni

Çözüldü FIFA mobil diziliş önerisi

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda FIFA mobil oyununa tam anlamıyla dalış yaptım ama takım dizilimini bir türlü oturtamıyorum. Messi gibi önemli oyuncular çıkardım ama oyunun taktik algoritmasını bir türlü çözemedim. Bu konuda deneyimi olanlar bana yardımcı olabilir mi? Çok sevinirim, acemi şansına güvenerek işe koyuldum ama biraz profesyonel yardım şart gibi görünüyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda FIFA mobil oyununa tam anlamıyla dalış yaptım ama takım dizilimini bir türlü oturtamıyorum. Messi gibi önemli oyuncular çıkardım ama oyunun taktik algoritmasını bir türlü çözemedim. Bu konuda deneyimi olanlar bana yardımcı olabilir mi? Çok sevinirim, acemi şansına güvenerek işe koyuldum ama biraz profesyonel yardım şart gibi görünüyor.

1. Oyuncu Pozisyonları ve Kimya:
    • Oyuncu pozisyonlarına dikkat edin ve onları en uygun pozisyonlarda kullanın. Oyuncuların kimyasını artırmak için aynı ligden veya aynı ülkeden gelen oyuncuları tercih edin.
    • Kimya, oyuncularınızın performansını artırabilir, bu nedenle aynı takımdan veya ülkeden gelen oyuncuları bir arada kullanmaya çalışın.
    ...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14

1. Oyuncu Pozisyonları ve Kimya:
    • Oyuncu pozisyonlarına dikkat edin ve onları en uygun pozisyonlarda kullanın. Oyuncuların kimyasını artırmak için aynı ligden veya aynı ülkeden gelen oyuncuları tercih edin.
    • Kimya, oyuncularınızın performansını artırabilir, bu nedenle aynı takımdan veya ülkeden gelen oyuncuları bir arada kullanmaya çalışın.
  2. Formasyon Seçimi:
    • Kendi oyun tarzınıza ve oyuncularınıza uygun bir formasyon seçin. Hücumcu bir oyun tarzı benimsemeyi tercih ediyorsanız, daha saldırgan formasyonlar kullanabilirsiniz.
  3. Oyun Tarzınıza Uygun Taktikler:
    • Oyun tarzınıza uygun taktikleri seçin. Hızlı hücum, pas oyunu veya savunma ağırlıklı bir taktik belirleyerek stratejinizi oluşturun.
  4. Oyuncu Özellikleri ve Yetenekleri:
    • Oyuncularınızın özelliklerini ve yeteneklerini dikkate alarak onları uygun pozisyonlarda kullanın. Örneğin, hızlı oyuncuları kanatlarda veya hücumda kullanabilirsiniz.
  5. Antrenman ve Geliştirme:
    • Oyuncularınızı düzenli olarak antrenmanlara sokun ve onları geliştirmeye çalışın. Bu, performanslarını artırmanıza yardımcı olabilir.
  6. Oyun İçi Ayarlar:
    • Maç sırasında taktik ayarlarını kullanarak oyunun gidişatına müdahale edin. Örneğin, oyunun başında veya sonunda taktik değişiklikleri yapabilirsiniz.
  7. Rakip Takımı İnceleme:
    • Rakip takımın güçlü ve zayıf yönlerini analiz edin. Bu bilgi, karşılaşmada daha etkili stratejiler oluşturmanıza yardımcı olabilir.
Bu önerilerle FIFA mobil oyununda daha başarılı olabilir ve takımınızı daha etkili bir şekilde yönetebilirsiniz. Başarılar dilerim!

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri