Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü FH5 "dosya sistemi -213322101 hatası"

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
FH5 "dosya sistemi -213322101 hatası"
FH 5'i açmaya çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum. Neden olduğunu bilmiyorum. Program falan indirmedim. Açmadan önce oyunu antivirüs kapamayı denedim olmadı. İninal'de para yoktu. Ödemedim bir süre. Daha yeni karta para attım otomatik çekmiş midir karttan yoksa tekrar almam mı gerekir?
Aynı sorunu yaşayacaklar olursa problem Xbox Game Pass aidatını ödemekte.

Yine kendi problemimi kendim çözdüm :D

Çözüm
FH 5'i açmaya çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum. Neden olduğunu bilmiyorum. Program falan indirmedim. Açmadan önce oyunu antivirüs kapamayı denedim olmadı. İninal'de para yoktu. Ödemedim bir süre. Daha yeni karta para attım otomatik çekmiş midir karttan yoksa tekrar almam mı gerekir?

Xbox aidatını ödemezseniz oyunlar silinmiyor bilgiler kalıyor ama oyuna giremiyorsunuz hata veriyor. Tekrardan almanız gerekiyor Game Pass'i sıfırdan alır gibi. Sorun saniyesinde gidiyor.

Xbox aidatını ödemezseniz oyunlar silinmiyor bilgiler kalıyor ama oyuna giremiyorsunuz hata veriyor. Tekrardan almanız gerekiyor Game Pass'i sıfırdan alır gibi. Sorun saniyesinde gidiyor.

Kişi Yorumladı
Çözüm

Bu alana bir cevap yazın...
(Gereksiz, anlamsız ( ty,tyty, +++++, up up, asasdasf ) benzeri ifadeler kullananların üyelikleri kapatılacaktır.)
Geri