Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü FC24 live editor çalışmıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
FC24 live editor çalışmıyor 3 haftadır FC24'e girmemiştim. Bugün oyuna girdim ve bir güncelleme geldi. Güncellemeyi yaptıktan sonra kullandığım live editor çalışmamaya başladı. Ben FC24'ü sadece kariyer modu için oynuyorum, bu yüzden live editor benim için çok önemli.
Mod Manager'da anti-cheat'i “reaper” yapınca oyun çalışıyor, ancak live Editor'da sıkıntı var. Live Editor'ü tekrar düzgün bir şekilde çalıştırmanın bir yolunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
4o.

Çözüm
FC24 live editor çalışmıyor 3 haftadır FC24'e girmemiştim. Bugün oyuna girdim ve bir güncelleme geldi. Güncellemeyi yaptıktan sonra kullandığım live editor çalışmamaya başladı. Ben FC24'ü sadece kariyer modu için oynuyorum, bu yüzden live editor benim için çok önemli.
Mod Manager'da anti-cheat'i “reaper” yapınca oyun çalışıyor, ancak live Editor'da sıkıntı var. Live Editor'ü tekrar düzgün bir şekilde çalıştırmanın bir yolunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
4o.

Merhaba,

FC24 oyununa gelen son güncelleme sonrasında Live Editor'ün çalışmaması, birçok oyuncunun karşılaştığı bir sorundur. Bu durumu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

4o.

Merhaba,

FC24 oyununa gelen son güncelleme sonrasında Live Editor'ün çalışmaması, birçok oyuncunun karşılaştığı bir sorundur. Bu durumu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Live Editor gibi üçüncü parti yazılımların kullanımı, oyun geliştiricileri tarafından desteklenmez ve bu tür araçların kullanımı hesap güvenliğiniz açısından risk oluşturabilir. Bu nedenle, bu araçları kullanırken dikkatli olmanız ve olası riskleri göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Umarım bu adımlar, Live Editor'ü tekrar çalıştırmanıza yardımcı olur ve kariyer modunun keyfini sorunsuz bir şekilde çıkarmaya devam edebilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri