Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü FC 25 "too many computers" hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
FC25 Çözümünü buldum, 21 eylülde "offline hesap satan bir siteden" fc25 almıştım fakat açılmıyordu. Sorunu başlığa yazdım.
Ben bu sorunu çözmek için çok, gerçekten çok fazla deney yaptım fakat bende bu sonuç verdi.
Şimdi ben nasıl çözdüm ona gelelim:

İşte böyle. Onca denemeden sonra bende böyle çözüldü artık şansa mı yoksa neden bilemiyorum. İnşallah sizde de çözülür.

Bende hala offline çalışmamakta, "lisansınız sona erdi, yenilemek için oyunu çevrimiçi çalıştırın" vs. diyor "EC:204 error"!!!Bunu yurt dışında çoğu kişi yaşamış, 60 dolar ödeyerek aldığı oyunlarda... Aranızda bu sorunu yaşayan var mı veya çözebilen?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
FC25 Çözümünü buldum, 21 eylülde "offline hesap satan bir siteden" fc25 almıştım fakat açılmıyordu. Sorunu başlığa yazdım.
Ben bu sorunu çözmek için çok, gerçekten çok fazla deney yaptım fakat bende bu sonuç verdi.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

İşte böyle. Onca denemeden sonra bende böyle çözüldü artık şansa mı yoksa neden bilemiyorum. İnşallah sizde de çözülür.

Bende hala offline çalışmamakta, "lisansınız sona erdi, yenilemek için oyunu çevrimiçi çalıştırın" vs. diyor "EC:204 error"!!!Bunu yurt dışında çoğu kişi yaşamış, 60 dolar ödeyerek aldığı oyunlarda... Aranızda bu sorunu yaşayan var mı veya çözebilen?

Yaşadığınız sorun ve çözüm yönteminizi detaylı bir şekilde paylaştığınız...
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

Yaşadığınız sorun ve çözüm yönteminizi detaylı bir şekilde paylaştığınız için teşekkürler. Bu tür bir çözüm, oyun lisanslaması ve anti-hile yazılımlarıyla ilgili çevrimdışı mod sorunlarına karşı sıradışı bir yöntem gibi görünüyor. Yaptığınız işlem, oyunun çevrimdışı modda düzgün çalışmamasını aşmak için geçici bir çözüm olarak işe yaramış olabilir. Ancak bu yöntem, oyun dosyalarının doğruluğu ve lisans sisteminin kurallarını ihlal etmeye yönelik bir çözüm gibi algılanabileceği için bazı riskler taşıyabilir.

Belirttiğiniz gibi, çevrimdışı lisanslama problemleri (EC:204 hatası) EA'nın lisanslama sisteminden kaynaklanıyor olabilir ve bu durum özellikle resmi olmayan hesaplar ya da farklı yöntemlerle alınan lisanslarla sıkça yaşanıyor. EA’nın anti-hile sistemi, oyunun internet bağlantısını aktif olarak izler ve uygunsuz işlemleri tespit edebilir.

Olası Çözümler:

1. EA Desteği ile İletişime Geçin: Eğer lisansın orijinal olduğunu düşünüyorsanız, EA destek ekibiyle iletişim kurarak durumu açıklayabilirsiniz. Bu hatanın, özellikle çevrimdışı lisanslamalar sırasında meydana geldiği biliniyor.
  2. Oyun Dosyalarını Doğrulama: EA App ya da Steam üzerinden "oyun dosyalarını doğrula" seçeneğini kullanarak eksik ya da hatalı dosyaları kontrol edebilirsiniz.
  3. Lisansınızı Kontrol Edin: Eğer oyunu üçüncü bir parti üzerinden aldıysanız, lisansın geçerliliğini kontrol edin. Online hesap satan bazı siteler, geçici ya da sorunlu lisanslar sunabiliyor.
  4. Alternatif Bağlantı Deneyin: İnternet kesme ve bağlama sürecinin, anti-cheat yazılımının "çevrimdışı" olduğunuzu algılaması için işe yaradığı görünüyor. Ancak bu yöntem her zaman tutarlı olmayabilir ve sorunun kalıcı çözümü için lisans doğrulamasının düzgün yapılması gerekebilir.
  5. Oyun Güncellemelerini Bekleyin: EA bu tarz sorunlara yönelik güncellemeler yayımlayabiliyor. Oyun ve anti-hile yazılımını güncel tutmak önemlidir.
Eğer bu hatayı çözebilen bir kullanıcı bulursanız, onun çözümünü de değerlendirerek daha kalıcı bir yöntem bulabilirsiniz. Ancak geçici çözümler, lisans doğrulama sistemlerinin çalışma prensipleri nedeniyle uzun vadeli olmayabilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri