E ELFDaily Help Oyun Yardımları Uzman Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 11,872 Puanları 76 Kredi 0 1 Ara 2024 #1 FC 25 saç fiziği çalışmıyor Merhaba. PS5 ten FC 25 oynuyorum ama saç fiziği çalışmıyor sadece sinematik sahnelerde çalışıyor.
FC 25 saç fiziği çalışmıyor Merhaba. PS5 ten FC 25 oynuyorum ama saç fiziği çalışmıyor sadece sinematik sahnelerde çalışıyor.
Çözüm ELFDaily 1 Ara 2024 ELFDaily Help' Alıntı: FC 25 saç fiziği çalışmıyor Merhaba. PS5 ten FC 25 oynuyorum ama saç fiziği çalışmıyor sadece sinematik sahnelerde çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... FC 25'te saç fiziği sinematiklerde çalışıyor, ancak oynanış sırasında görünmüyorsa: Grafik Ayarlarını Kalite Moduna alın (Performans Modu kapalı). Oyunu Güncelleyin (PS5 > Seçenekler > Güncellemeleri Kontrol Et). Sinematiklerde detaylı fiziğin olması normal; oynanışta sınırlı olabilir. Sorun devam ederse oyun verilerini doğrulayın.
ELFDaily Help' Alıntı: FC 25 saç fiziği çalışmıyor Merhaba. PS5 ten FC 25 oynuyorum ama saç fiziği çalışmıyor sadece sinematik sahnelerde çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... FC 25'te saç fiziği sinematiklerde çalışıyor, ancak oynanış sırasında görünmüyorsa: Grafik Ayarlarını Kalite Moduna alın (Performans Modu kapalı). Oyunu Güncelleyin (PS5 > Seçenekler > Güncellemeleri Kontrol Et). Sinematiklerde detaylı fiziğin olması normal; oynanışta sınırlı olabilir. Sorun devam ederse oyun verilerini doğrulayın.
ELFDaily Yönetici Katılım 15 Ara 2015 Mesajlar 2,819 Çözümler 550 Puanları 216 Konum Bursa Kredi 10 1 Ara 2024 #2 ELFDaily Help' Alıntı: FC 25 saç fiziği çalışmıyor Merhaba. PS5 ten FC 25 oynuyorum ama saç fiziği çalışmıyor sadece sinematik sahnelerde çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... FC 25'te saç fiziği sinematiklerde çalışıyor, ancak oynanış sırasında görünmüyorsa: Grafik Ayarlarını Kalite Moduna alın (Performans Modu kapalı). Oyunu Güncelleyin (PS5 > Seçenekler > Güncellemeleri Kontrol Et). Sinematiklerde detaylı fiziğin olması normal; oynanışta sınırlı olabilir. Sorun devam ederse oyun verilerini doğrulayın. Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote Çözüm
ELFDaily Help' Alıntı: FC 25 saç fiziği çalışmıyor Merhaba. PS5 ten FC 25 oynuyorum ama saç fiziği çalışmıyor sadece sinematik sahnelerde çalışıyor. Genişletmek için tıkla ... FC 25'te saç fiziği sinematiklerde çalışıyor, ancak oynanış sırasında görünmüyorsa: Grafik Ayarlarını Kalite Moduna alın (Performans Modu kapalı). Oyunu Güncelleyin (PS5 > Seçenekler > Güncellemeleri Kontrol Et). Sinematiklerde detaylı fiziğin olması normal; oynanışta sınırlı olabilir. Sorun devam ederse oyun verilerini doğrulayın.