E ELFDaily Help Oyun Yardımları Uzman Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 11,038 Puanları 76 Kredi 0 1 Ara 2024 #1 FC 25 "DirectX function" hatası Bu sorun bende de var yardım lütfen.
Çözüm ELFDaily 1 Ara 2024 ELFDaily Help' Alıntı: FC 25 "DirectX function" hatası Bu sorun bende de var yardım lütfen. Genişletmek için tıkla ... FC 25'te "DirectX function" hatası genellikle grafik kartı sürücüleriyle ilgili bir sorun olduğunu gösterir. Çözüm için şunları deneyin: Grafik kartı sürücüsünü güncelleyin. DirectX'i güncelleyin. Oyun dosyalarını tekrar doğrulayın (Steam'de). Oyun yüksek uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyin. Sisteminizdeki antivirüs programını geçici olarak devre dışı bırakın. Bu adımlar hatayı çözebilir.
ELFDaily Help' Alıntı: FC 25 "DirectX function" hatası Bu sorun bende de var yardım lütfen. Genişletmek için tıkla ... FC 25'te "DirectX function" hatası genellikle grafik kartı sürücüleriyle ilgili bir sorun olduğunu gösterir. Çözüm için şunları deneyin: Grafik kartı sürücüsünü güncelleyin. DirectX'i güncelleyin. Oyun dosyalarını tekrar doğrulayın (Steam'de). Oyun yüksek uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyin. Sisteminizdeki antivirüs programını geçici olarak devre dışı bırakın. Bu adımlar hatayı çözebilir.
ELFDaily Yönetici Katılım 15 Ara 2015 Mesajlar 2,727 Çözümler 469 Puanları 216 Konum Bursa Kredi 10 1 Ara 2024 #2 ELFDaily Help' Alıntı: FC 25 "DirectX function" hatası Bu sorun bende de var yardım lütfen. Genişletmek için tıkla ... FC 25'te "DirectX function" hatası genellikle grafik kartı sürücüleriyle ilgili bir sorun olduğunu gösterir. Çözüm için şunları deneyin: Grafik kartı sürücüsünü güncelleyin. DirectX'i güncelleyin. Oyun dosyalarını tekrar doğrulayın (Steam'de). Oyun yüksek uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyin. Sisteminizdeki antivirüs programını geçici olarak devre dışı bırakın. Bu adımlar hatayı çözebilir. Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote Çözüm
ELFDaily Help' Alıntı: FC 25 "DirectX function" hatası Bu sorun bende de var yardım lütfen. Genişletmek için tıkla ... FC 25'te "DirectX function" hatası genellikle grafik kartı sürücüleriyle ilgili bir sorun olduğunu gösterir. Çözüm için şunları deneyin: Grafik kartı sürücüsünü güncelleyin. DirectX'i güncelleyin. Oyun dosyalarını tekrar doğrulayın (Steam'de). Oyun yüksek uyumluluk modunda çalıştırmayı deneyin. Sisteminizdeki antivirüs programını geçici olarak devre dışı bırakın. Bu adımlar hatayı çözebilir.