Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü FC 24 "Bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: VirtualController" hatası nasıl çözülür?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
FC 24 "Bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: VirtualController" hatası nasıl çözülür? Merhabalar, ben fc 24'e konsol ile girmek için ds4windows adlı uygulamayı kullanıyorum bu uygulama konsolun algılanmasını sağlıyor ve uygulamayı açmadığımda konsol oyunda hiçbir tepki vermiyor. Ben her gün rahatlıkla fc 24'ü bu uygulama ile açabiliyordum ama dün fc 24'e girerken: "Bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: VirtualController" hatası verdi bende ds4windows'u kapatıp girdim oyun açıldı ama konsol algılanmadı yani ds4windowsu açmam lazım bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

6edktss.jpg

Çözüm
FC 24 "Bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: VirtualController" hatası nasıl çözülür? Merhabalar, ben fc 24'e konsol ile girmek için ds4windows adlı uygulamayı kullanıyorum bu uygulama konsolun algılanmasını sağlıyor ve uygulamayı açmadığımda konsol oyunda hiçbir tepki vermiyor. Ben her gün rahatlıkla fc 24'ü bu uygulama ile açabiliyordum ama dün fc 24'e girerken: "Bu yazılım, oyunla aynı anda kullanılamaz: VirtualController" hatası verdi bende ds4windows'u kapatıp girdim oyun açıldı ama konsol algılanmadı yani ds4windowsu açmam lazım bu hatayı nasıl düzeltebilirim?

6edktss.jpg

Bu hata, FC 24'ün güvenlik sistemlerinin DS4Windows gibi üçüncü taraf uygulamalarını tespit edip engellemesinden...

Hata...

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol teşekkürler.
hocam bende aynı durumdan muzdaripim ve senin yaşadığını yaşıyorum oyunu düzelir diye birkaçe kez sildim yükledim ancak herhangi bir değişme olmadı ytden anti cheat videolarını aizledim ama hiçbiri düzeltmedi herhangi bir çözüm yolu bulursanız bana instagram üzerinden lütfen ulaşırsan sevinirim herhangi bir alternatif uygulama bulursanda gene haber beklerin instagram :alierensaner

güzel bilgi teşekkürler

Kişi Yorumladı

6edktss.jpg

Bu hata, FC 24'ün güvenlik sistemlerinin DS4Windows gibi üçüncü taraf uygulamalarını tespit edip engellemesinden kaynaklanabilir. Bu tür hataları çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. DS4Windows'u Güncelleyin: DS4Windows'un en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Yeni sürümler, oyunlar tarafından tespit edilme riskini azaltacak güncellemeler içerebilir.
  2. FC 24 ve DS4Windows'u Yöneticı Olarak Çalıştırın:
    • Hem FC 24'ü hem de DS4Windows'u "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğiyle başlatmayı deneyin. Bu, bazı uyumluluk sorunlarını çözebilir.
  3. Özel Profil Oluşturun:
    • DS4Windows'ta özel bir profil oluşturun ve bu profilin sadece gerekli minimum ayarları içerdiğinden emin olun. Bu, tespit edilme riskini azaltabilir.
  4. Steam Big Picture Modunu Kullanın:
    • Eğer Steam üzerinden oynuyorsanız, Big Picture Modunu etkinleştirip DS4'ü Steam'in doğal desteğiyle kullanmayı deneyin. Bu, DS4Windows'a olan ihtiyacı ortadan kaldırabilir.
  5. Anti-Cheat Programlarını Kontrol Edin:
    • Oyunun anti-cheat sistemlerinin DS4Windows'u bir hile aracı olarak algılamadığından emin olun. Gerekirse DS4Windows'u beyaz listeye ekleyin veya bu sistemlerle uyumlu bir sürüm kullanın.
  6. Alternatif Programları Deneyin:
    • Eğer DS4Windows ile sorun yaşamaya devam ederseniz, InputMapper gibi alternatif bir program deneyebilirsiniz. Bu programlar da DS4Windows gibi çalışır ve bazı durumlarda daha az sorun çıkarabilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri