Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Far Cry 3 hikayesi nasıldır?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Far Cry 3 hikayesi nasıldır? Far Cry 3'e başlamaya karar verdim ama hikayesini bilmiyorum bilen ve oynayan birisi söyleyebilir mi ve oynanacak bir oyun mu? Sarıyor mu? 1-2 serisini oynamadan 3'ü oynasak bir şey olur mu?

Çözüm
Far Cry 3 hikayesi nasıldır? Far Cry 3'e başlamaya karar verdim ama hikayesini bilmiyorum bilen ve oynayan birisi söyleyebilir mi ve oynanacak bir oyun mu? Sarıyor mu? 1-2 serisini oynamadan 3'ü oynasak bir şey olur mu?

Far Cry 3, tropikal bir adada geçen sürükleyici bir aksiyon-macera oyunudur. Ana karakter Jason Brody, arkadaşlarıyla birlikte çıktığı tatilde paraşütle atlayış yaparken korsanların kontrolündeki Rook Adası'na düşer. Burada, psikopat korsan lideri Vaas Montenegro tarafından esir alınırlar. Jason, abisi Grant'in yardımıyla kaçmaya çalışırken, Grant öldürülür ve Jason tek başına hayatta kalma mücadelesi vermek zorunda kalır. Adanın yerli halkı olan Rakyat kabilesiyle iş birliği yaparak...

Far Cry 3, tropikal bir adada geçen sürükleyici bir aksiyon-macera oyunudur. Ana karakter Jason Brody, arkadaşlarıyla birlikte çıktığı tatilde paraşütle atlayış yaparken korsanların kontrolündeki Rook Adası'na düşer. Burada, psikopat korsan lideri Vaas Montenegro tarafından esir alınırlar. Jason, abisi Grant'in yardımıyla kaçmaya çalışırken, Grant öldürülür ve Jason tek başına hayatta kalma mücadelesi vermek zorunda kalır. Adanın yerli halkı olan Rakyat kabilesiyle iş birliği yaparak, arkadaşlarını kurtarmak ve Vaas'a karşı savaşmak için çeşitli maceralara atılır.

Oyun, derinlemesine işlenmiş karakterleri ve etkileyici hikayesiyle oyunculara unutulmaz bir deneyim sunar. Özellikle Vaas Montenegro karakteri, oyun dünyasında ikonik bir kötü adam olarak kabul edilir. Far Cry 3, açık dünya yapısı, çeşitli görevleri ve sürükleyici atmosferiyle oyuncuların beğenisini kazanmıştır.

Serinin önceki oyunları olan Far Cry 1 ve 2 ile Far Cry 3 arasında doğrudan bir hikaye bağlantısı bulunmamaktadır. Her oyun, farklı karakterler ve mekanlarda geçen bağımsız hikayeler sunar. Bu nedenle, Far Cry 3'ü oynamak için önceki oyunları deneyimlemiş olmanız gerekmez.

Far Cry 3'ün ana hikayesi, oynanış tarzınıza bağlı olarak yaklaşık 15-16 saat sürmektedir. Yan görevler ve keşiflerle bu süre daha da uzayabilir.
Sonuç olarak, Far Cry 3, etkileyici hikayesi, derin karakterleri ve zengin oynanış özellikleriyle mutlaka deneyimlenmesi gereken bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri