Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü ETS 2 oturuma katılınamıyor hatası veriyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
ETS 2 oturuma katılınamıyor hatası veriyor Arkadaşlarımla ETS 2 oynamak istiyordum fakat oyuna girerken bu hatayı alıyorum. Oyun betada değil. Her şey doğru ama bu hatayı veriyor ve konvoya katılamıyorum. DLC ile alakalı değil diye düşünüyorum çünkü diğer arkadaşımızda hiçbir DLC yok. O girebiliyor ben giremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
ETS 2 oturuma katılınamıyor hatası veriyor Arkadaşlarımla ETS 2 oynamak istiyordum fakat oyuna girerken bu hatayı alıyorum. Oyun betada değil. Her şey doğru ama bu hatayı veriyor ve konvoya katılamıyorum. DLC ile alakalı değil diye düşünüyorum çünkü diğer arkadaşımızda hiçbir DLC yok. O girebiliyor ben giremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

ETS 2'de "Oturuma Katılınamıyor" hatasını alıyorsan ve arkadaşlarınla konvoya katılamıyorsan, birkaç çözüm yolu deneyebilirsin:
  1. Modlar ve Eklentiler: Eğer sen veya arkadaşların herhangi bir mod kullanıyorsanız, tüm modları devre dışı bırakmayı deneyin. Aynı modları kullanmadığınızda bu tarz sorunlar yaşanabiliyor.
  2. Ağ Bağlantısını Kontrol Et: İnternet bağlantının...

ETS 2'de "Oturuma Katılınamıyor" hatasını alıyorsan ve arkadaşlarınla konvoya katılamıyorsan, birkaç çözüm yolu deneyebilirsin:
  1. Modlar ve Eklentiler: Eğer sen veya arkadaşların herhangi bir mod kullanıyorsanız, tüm modları devre dışı bırakmayı deneyin. Aynı modları kullanmadığınızda bu tarz sorunlar yaşanabiliyor.
  2. Ağ Bağlantısını Kontrol Et: İnternet bağlantının kararlı olduğundan emin ol. Özellikle çok oyunculu oyunlarda bağlantı sorunları bu tür hatalara yol açabilir. Modemini yeniden başlatmayı deneyebilirsin.
  3. Güncellemeleri Kontrol Et: Oyun ve tüm DLC’lerin güncel olup olmadığını kontrol et. DLC’lerin aynı olması çok önemli değil ancak oyunun versiyonlarının uyumlu olması gerekiyor.
  4. Firewall ve Antivirüs Ayarları: Güvenlik yazılımların (antivirüs veya firewall) ETS 2’nin çok oyunculu modunu engelliyor olabilir. ETS 2’yi güvenlik yazılımlarında beyaz listeye eklemeyi deneyebilirsin.
  5. Steam Cloud: Eğer Steam Cloud kullanıyorsan, bunu kapatıp oyunu yeniden başlatmayı dene.
Bu adımların ardından hâlâ aynı hatayı alırsan, Steam dosya bütünlüğünü doğrulama işlemini gerçekleştirmeyi ve oyunu tekrar başlatmayı deneyebilirsin.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri