Neler yeni

Çözüldü EA FC Mobile satılabilen oyuncu pazarda satılmıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
EA FC Mobile satılabilen oyuncu pazarda satılmıyor Aşağıya fotoğrafı koydum oyuncu çıkardım satılabilen oyuncu paketlerinden ama pazara gelince sat kısmı griye dönüyor. Neden böyle oluyor?

f75b24a5-4480-45f6-9169-af44597c78a5.jpg

Çözüm
EA FC Mobile satılabilen oyuncu pazarda satılmıyor Aşağıya fotoğrafı koydum oyuncu çıkardım satılabilen oyuncu paketlerinden ama pazara gelince sat kısmı griye dönüyor. Neden böyle oluyor?

EA FC Mobile'da oyuncunun pazarda satılamaması birkaç sebebe bağlı olabilir:

1. Satış Kısıtlaması: Bazı oyuncular paketten çıkmış olsa bile pazarda satılamaz. Özellikle etkinlik oyuncularında bu durum yaygındır.
  2. Seviye ve Eğitim: Eğer oyuncunun seviyesi veya eğitimi yükseltildiyse pazarda satılması engellenir.
  3. Zaman Kısıtlaması: Yeni çıkan oyuncular bir süre pazarda satılamaz (kilitli olabilir).
Çözüm: Oyuncunun...

EA FC Mobile'da oyuncunun pazarda satılamaması birkaç sebebe bağlı olabilir:

1. Satış Kısıtlaması: Bazı oyuncular paketten çıkmış olsa bile pazarda satılamaz. Özellikle etkinlik oyuncularında bu durum yaygındır.
  2. Seviye ve Eğitim: Eğer oyuncunun seviyesi veya eğitimi yükseltildiyse pazarda satılması engellenir.
  3. Zaman Kısıtlaması: Yeni çıkan oyuncular bir süre pazarda satılamaz (kilitli olabilir).
Çözüm: Oyuncunun açıklamasında "satılabilir" ibaresi varsa, bir süre bekleyip tekrar deneyin veya EA desteğine başvurun.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri