Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü EA FC 25 oyun için sesli iletişimde ses gitmiyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
EA FC 25 oyun için sesli iletişimde ses gitmiyor Arkadaşlar oyuna PC ile girip PS5 üzerinden arkadaşımla bağlantı kuruyorum. Onun sesini duyuyorum yalnız benim sesim gitmiyor. PC mikrofonu sağlam fakat ses gitmiyor çözemedim. Bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

Çözüm
EA FC 25 oyun için sesli iletişimde ses gitmiyor Arkadaşlar oyuna PC ile girip PS5 üzerinden arkadaşımla bağlantı kuruyorum. Onun sesini duyuyorum yalnız benim sesim gitmiyor. PC mikrofonu sağlam fakat ses gitmiyor çözemedim. Bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

EA FC 25'te sesli iletişimde sesinizin gitmemesi için şu adımları deneyin:

Mikrofon ayarlarını kontrol edin: PC'de mikrofonun doğru seçildiğinden emin olun. Ses ayarlarında giriş cihazını doğru mikrofon olarak seçin.

PS5 sesli iletişim ayarlarını kontrol edin: PS5 üzerinde sesli sohbetin etkin olduğundan ve mikrofonun açık olduğundan emin olun. Ses ve cihazlar bölümünden mikrofon ayarlarını kontrol edin.

Sesli iletişim...

EA FC 25'te sesli iletişimde sesinizin gitmemesi için şu adımları deneyin:

Mikrofon ayarlarını kontrol edin: PC'de mikrofonun doğru seçildiğinden emin olun. Ses ayarlarında giriş cihazını doğru mikrofon olarak seçin.

PS5 sesli iletişim ayarlarını kontrol edin: PS5 üzerinde sesli sohbetin etkin olduğundan ve mikrofonun açık olduğundan emin olun. Ses ve cihazlar bölümünden mikrofon ayarlarını kontrol edin.

Sesli iletişim platformunu kontrol edin: Eğer PS5'in Party Chat kullanıyorsanız, PC ve PS5 arasındaki sesli iletişim uyumsuz olabilir. Bunun yerine Discord gibi alternatif bir platform deneyin.

Bu adımlar genellikle sesli iletişim sorunlarını çözer.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri