Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

EA FC 24'te DualShock 4 çift ilerliyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
EA FC 24'te DualShock 4 çift ilerliyor Dostlar ben PC'ye DualShock 4 bağlayarak oynuyorum. Başta sorun yoktu sonra bu menüde ve her yerde çift çift atlamaya başladı. Maç ortasında çok sorun çıkarmıyor ama mesela menüde ben teknik direktör kariyerine gireceğim diyelim. Gidiyor 1. seçenekten 3'e atlıyor EURO 2024'e örneğin. Nasıl çözerim? Çift kol tanıyor falan diyorlar. Ne yapmam gerekiyor?

EA FC 24'te DualShock 4 çift ilerliyor Dostlar ben PC'ye DualShock 4 bağlayarak oynuyorum. Başta sorun yoktu sonra bu menüde ve her yerde çift çift atlamaya başladı. Maç ortasında çok sorun çıkarmıyor ama mesela menüde ben teknik direktör kariyerine gireceğim diyelim. Gidiyor 1. seçenekten 3'e atlıyor EURO 2024'e örneğin. Nasıl çözerim? Çift kol tanıyor falan diyorlar. Ne yapmam gerekiyor?
Benim sorunumu çözen şey ben ne zaman Wireless Controller olarak bluetooth üzerinden bağlamaya çalışsam windows aygıt yöneticisinde bi anda 2 Wireless controller görünüyordu. Deneme yanılma yoluyla bir sürücüyü devre dışı bırak dediğim anda steamden girdiğim herhangi bir oyun çift kontrolcü olarak davranmamaya başladı. Çözümüm bu oldu deneyen çözen varsa haber etsin dostlar.

Kişi Yorumladı
Geri