Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü EA FC 24 açılmıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
EA FC 24 açılmıyor Merhaba, daha düne kadar oyunu oynayabiliyordum. Güncelleme geldi, yaptım ve şimdi oyunu açıyorum; anti-cheat ekranı geliyor. Sonrasında ise EA App ekranına atıyor. Her türlü şeyi denedim: Sertifikaları geri yükledim, crash dosyalarını sildim, offline aldım, oyun dosyalarını doğruladım, olmuyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Çözüm
EA FC 24 açılmıyor Merhaba, daha düne kadar oyunu oynayabiliyordum. Güncelleme geldi, yaptım ve şimdi oyunu açıyorum; anti-cheat ekranı geliyor. Sonrasında ise EA App ekranına atıyor. Her türlü şeyi denedim: Sertifikaları geri yükledim, crash dosyalarını sildim, offline aldım, oyun dosyalarını doğruladım, olmuyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

EA FC 24 oyununu açarken karşılaştığınız sorun için şu adımları takip edebilirsiniz:

1. EA Anti-Cheat'ı Yeniden Kurun:
    • EA FC 24'ün kurulu olduğu klasöre gidin.
    • "EasyAntiCheat" klasörünü bulun.
    • Burada EasyAntiCheat_installer.exe dosyasını çalıştırarak anti-cheat'ı yeniden kurmayı deneyin.
  2. EA App'i Yönetici Olarak Çalıştırın:
    • EA App'i sağ...

EA FC 24 oyununu açarken karşılaştığınız sorun için şu adımları takip edebilirsiniz:

1. EA Anti-Cheat'ı Yeniden Kurun:
    • EA FC 24'ün kurulu olduğu klasöre gidin.
    • "EasyAntiCheat" klasörünü bulun.
    • Burada EasyAntiCheat_installer.exe dosyasını çalıştırarak anti-cheat'ı yeniden kurmayı deneyin.
  2. EA App'i Yönetici Olarak Çalıştırın:
    • EA App'i sağ tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçin. Bu, bazı izin sorunlarını çözebilir.
  3. Güncellemeleri Kontrol Edin:
    • EA App üzerinden oyunun ve anti-cheat yazılımının güncel olup olmadığını kontrol edin. EA, bazen güncellemeler sonrası uyumsuzluklar yaşayabiliyor.
  4. Görünmeyen Çakışmaları Kontrol Edin:
    • Bilgisayarınızdaki güvenlik yazılımlarını (antivirüs, firewall) geçici olarak devre dışı bırakın. Bazen bu yazılımlar EA App veya oyunla çakışabilir.
    • Windows Defender'ı veya kullanılan diğer güvenlik yazılımlarını geçici olarak devre dışı bırakıp tekrar deneyin.
  5. Oyun ve EA App'i Yeniden Yükleyin:
    • Eğer yukarıdaki yöntemler işe yaramazsa, oyunun ve EA App'in tamamen kaldırılmasını ve yeniden kurulmasını deneyin. Bunun için:
      • EA App'i kaldırın, ardından oyun dosyalarını silin ve EA App'i yeniden indirip kurun.
      • Oyunu yeniden yükledikten sonra EA App üzerinden tekrar deneyin.
  6. Windows Güncellemelerini Kontrol Edin:
    • Windows’un en son güncellemeleri kurulu olduğundan emin olun. Eksik güncellemeler bazen oyunları etkileyebilir.
  7. Sistem Dosyalarını Onarın:
    • Windows’ta bozulmuş sistem dosyalarını onarmak için Komut İstemi'ni (Admin) açın ve şu komutu yazın:
      Kod:
      Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
      • Bu, herhangi bir sistem dosyası hatasını bulup onarır.
      • Firewall ve Antivirüs Yazılımlarını Kontrol Edin:
        • EA FC 24’ün ve EA App’in internete bağlanabilmesi için firewall veya antivirüs yazılımlarınızın engellemediğinden emin olun. Bu adımları izleyerek EA FC 24'ün açılmaması sorununu çözebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, EA'nın destek sayfasından yardım alabilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri