Dying Light 2 klavye mouse destegi var mi? Xbox Series S konsolumda Dying Light 2 oynuyorum fakat gamepaddan zor oluyor klavye mouse desteği var mıdır bu oyun için bazı yerlerde var diyorlardı emin olamadım ona göre klavye alacağım için soruyorum.
Dying Light 2'de
klavye ve mouse desteği,
PC sürümünde kesinlikle mevcuttur, ancak
Xbox Series S konsolunda doğrudan klavye ve mouse desteği bulunmamaktadır. Konsol sürümlerinde genellikle oyunlar, gamepad (denetleyici) ile oynanmak üzere optimize edilmiştir ve klavye + mouse kullanmak, doğrudan konsol üzerinde desteklenmeyebilir.
Bununla birlikte, bazı konsollar (özellikle Xbox ve PlayStation) belirli oyunlar için klavye ve mouse desteği sağlayabiliyor, ancak
Dying Light 2 bu özellikleri resmi olarak sunmuyor. Yine de, bazı oyunlarda oyun içi menülerde fare ve klavye desteği görülebilir ama oynanış açısından bunların etkinliği sınırlı kalabilir.
Eğer amacınız klavye ve fare kullanmaksa,
PC sürümüne geçmek ya da
Xbox'ta klavye ve fare desteği sağlayan üçüncü parti adaptörler kullanmayı düşünmek olabilir. Ancak, bu tür adaptörler bazen beklenmeyen performans sorunlarına yol açabiliyor.
Özetle, Xbox Series S üzerinde
doğrudan klavye ve mouse desteği yoktur, ve bu desteği alabilmeniz için PC sürümünü tercih etmeniz gerekebilir.