Neler yeni

Çözüldü Dream League soccer 24 "Google ile oturum aç: Bağlantı kesildi" hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
Dream League soccer 24 "Google ile oturum aç: Bağlantı kesildi" hatası Merhaba arkadaşlar. Ben önceden de böyle bir konu açmıştım ve Google hesabımı bağlayarak sorunu çözmüştüm. Aynı sorunu yine yaşıyorum. Önceden bağlamıştım ancak yine bağlantı kesildi yazıyor. Hesabım iki cihaza bağlı. Cihazda bağlantı kesildi yazıyordu diğer cihazda ise bağlanıldı. Fakat daha sonra 2 cihazda da bağlantı kesildi yazmaya başladı. Bağladığım Google hesabını yine bağlarsam sorun çözülür mü?

Çözüm
Dream League soccer 24 "Google ile oturum aç: Bağlantı kesildi" hatası Merhaba arkadaşlar. Ben önceden de böyle bir konu açmıştım ve Google hesabımı bağlayarak sorunu çözmüştüm. Aynı sorunu yine yaşıyorum. Önceden bağlamıştım ancak yine bağlantı kesildi yazıyor. Hesabım iki cihaza bağlı. Cihazda bağlantı kesildi yazıyordu diğer cihazda ise bağlanıldı. Fakat daha sonra 2 cihazda da bağlantı kesildi yazmaya başladı. Bağladığım Google hesabını yine bağlarsam sorun çözülür mü?

Merhaba! Dream League Soccer’da "Google ile oturum aç: Bağlantı kesildi" hatası, genellikle Google hesabınızın bağlantısında bir sorun yaşandığında ortaya çıkabilir. Hesabınızı tekrar bağlayarak sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz, fakat daha kalıcı bir çözüm...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14

Merhaba! Dream League Soccer’da "Google ile oturum aç: Bağlantı kesildi" hatası, genellikle Google hesabınızın bağlantısında bir sorun yaşandığında ortaya çıkabilir. Hesabınızı tekrar bağlayarak sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz, fakat daha kalıcı bir çözüm için aşağıdaki adımları deneyin:

1. Önbelleği Temizleyin: Cihazınızdaki Google Play Oyunlar ve Dream League Soccer uygulamalarının önbelleğini temizleyin. Bu adım bağlantı sorunlarını çözebilir.
  2. Hesabı Yeniden Bağlayın: Dream League Soccer oyununa tekrar girin ve Google hesabınızı yeniden bağlayın. Eğer bağlantı hala kesiliyorsa, cihazın Google Play Oyunlar hesabınızla doğru senkronize olduğundan emin olun.
  3. Diğer Cihazda Oturumu Kapatın: İki cihaz aynı Google hesabına bağlıysa, diğer cihazdaki oturumu kapatmayı deneyin. Bazen aynı hesabın birden fazla cihazda açık olması bu tür bağlantı sorunlarına neden olabilir.
  4. Oyun ve Google Play Güncellemelerini Kontrol Edin: Dream League Soccer ve Google Play Hizmetleri'nin güncel olduğundan emin olun. Eski sürümler, oturum açma hatalarına sebep olabilir.
Bu adımlar sorunu çözmezse, oyunun destek ekibi ile iletişime geçmek faydalı olabilir.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri