Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Dead by Daylight maça girerken oyun çöküyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Dead by Daylight maça girerken oyun çöküyor Yaklaşık 5 aydır Dead by Daylight oynuyorum fakat şu son 3-4 haftadır oyunda sebepsiz yere çökme, donma veya oyundan atma sorunları olmaya başladı. Genelde maça girerken veya bir kurbanı sırtıma alırken çökme sorunu yaşanıyor, dosyaları fazlasıyla doğruladım, oyunu silip tekrar indirdim fakat düzelmiyor. Ne yapmalıyım?

Çözüm
Dead by Daylight maça girerken oyun çöküyor Yaklaşık 5 aydır Dead by Daylight oynuyorum fakat şu son 3-4 haftadır oyunda sebepsiz yere çökme, donma veya oyundan atma sorunları olmaya başladı. Genelde maça girerken veya bir kurbanı sırtıma alırken çökme sorunu yaşanıyor, dosyaları fazlasıyla doğruladım, oyunu silip tekrar indirdim fakat düzelmiyor. Ne yapmalıyım?
Dead by Daylight oyununda yaşadığınız çökme sorunları oldukça can sıkıcı olabilir. İşte bu sorunu çözmek için deneyebileceğiniz bazı adımlar:

1. Güncellemeleri Kontrol Etme: Oyunun ve işletim sisteminizin en güncel sürümde olduğundan emin olun. Bazen, oyun güncellemeleri bu tür hataları düzeltebilir.
  2. Sistem Gereksinimleri: Bilgisayarınızın oyunun...
Dead by Daylight oyununda yaşadığınız çökme sorunları oldukça can sıkıcı olabilir. İşte bu sorunu çözmek için deneyebileceğiniz bazı adımlar:

1. Güncellemeleri Kontrol Etme: Oyunun ve işletim sisteminizin en güncel sürümde olduğundan emin olun. Bazen, oyun güncellemeleri bu tür hataları düzeltebilir.
  2. Sistem Gereksinimleri: Bilgisayarınızın oyunun güncel sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun. Eğer gereksinimler karşılanmıyorsa, oyun düzgün çalışmayabilir.
  3. Grafik Sürücülerini Güncelleme: Grafik kartı sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Eski veya uyumsuz sürücüler, oyunların çökmesine neden olabilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri