Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüCS2 SSE4.2 instruction set is required. Hatası
CS2 SSE4.2 instruction set is required. Hatası CS 2'yi indirdim. Oyunu açınca "a CPU that supports the SSE4.2 instruction set is required" hatasını aldım. İnternette gezindim, birkaç yabancı video çıktı, onları izledim Intel SDE'yi indiriyorlar indirdim, oyunun bin/win64 kısmına o indirdikleri şeyi atıyorlar onu yaptım, CMD'yi açıyolar oyunun olduğu yeri sonra ise sde ivb cs2.exe yazıyorlar o komutu çalıştırıyorlar ben denedim bende olmadı.
CS2 SSE4.2 instruction set is required. Hatası CS 2'yi indirdim. Oyunu açınca "a CPU that supports the SSE4.2 instruction set is required" hatasını aldım. İnternette gezindim, birkaç yabancı video çıktı, onları izledim Intel SDE'yi indiriyorlar indirdim, oyunun bin/win64 kısmına o indirdikleri şeyi atıyorlar onu yaptım, CMD'yi açıyolar oyunun olduğu yeri sonra ise sde ivb cs2.exe yazıyorlar o komutu çalıştırıyorlar ben denedim bende olmadı.
CS2’nin (Counter-Strike 2) SSE4.2 hata mesajı, işlemcinizin SSE4.2 komut setini desteklemediğini gösterir. SSE4.2, modern işlemcilerde bulunan bir komut setidir ve CS2 bu komut setini kullanarak çalışmaktadır. Intel SDE gibi araçlar, bazı durumlarda bu komut setini emüle ederek çalıştırma...
CS2’nin (Counter-Strike 2) SSE4.2 hata mesajı, işlemcinizin SSE4.2 komut setini desteklemediğini gösterir. SSE4.2, modern işlemcilerde bulunan bir komut setidir ve CS2 bu komut setini kullanarak çalışmaktadır. Intel SDE gibi araçlar, bazı durumlarda bu komut setini emüle ederek çalıştırma denemeleri yapılabilir, ancak bu çözüm genellikle performans sorunlarına yol açar ve her sistemde etkili olmayabilir.
Intel SDE yöntemini denemişsiniz ama başarılı olamamışsınız. Şu aşamada yapabileceğiniz birkaç şey var:
1. İşlemcinizi Kontrol Edin:
İşlemcinizin SSE4.2 komut setini destekleyip desteklemediğini kontrol edin. Eğer işlemciniz bu komut setini desteklemiyorsa, CS2'yi çalıştırmanız mümkün olmayabilir. İşlemcinizin özelliklerini öğrenmek için:
CPU-Z gibi bir araç kullanabilirsiniz.
İşlemcinizin marka ve modelini öğrenip internet üzerinden araştırabilirsiniz.
Eğer işlemciniz SSE4.2 desteklemiyorsa, bu donanımsal bir kısıtlama olduğu için çözüm yolları oldukça sınırlıdır.
2. Intel SDE Alternatifleri:
Intel SDE ile ilgili sorun yaşıyorsanız, farklı bir komut veya yapılandırma hatası yapıyor olabilirsiniz. Bu yöntemi tekrar denemek isterseniz:
Intel SDE en güncel sürümünü indirip talimatları doğru uyguladığınızdan emin olun.
CMD üzerinden doğru klasörde bulunduğunuzu ve doğru komutu yazdığınızı kontrol edin:
Kod:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen
Giriş yap
veya ücretsiz
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Bu komutla Intel SDE'nin oyunu başlatmasını sağlamaya çalışabilirsiniz.
3. Alternatif Oyun Çözümleri:
Eğer işlemciniz eskiyse, oyunu daha eski bir sürüme ya da daha düşük sistem gereksinimlerine sahip başka bir oyuna yönlendirmek en pratik çözüm olabilir.
4. Donanım Yükseltmesi:
Son çare olarak, SSE4.2 destekleyen yeni bir işlemci ya da sistem yükseltmesi düşünmelisiniz. Özellikle CS2 gibi modern oyunlar, işlemci ve diğer donanım bileşenlerinin güncel olmasını gerektirir.