Neler yeni

Çözüldü CS2 kasaları satılamıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
CS2 kasaları satılamıyor CS 2'deki kasaları satmak istiyorum fakat bu uyarıyı alıyorum. Herhangi bir gibi bir fiyata oyun alsam kısıtlama kalkar mı?

Çözüm
CS2 kasaları satılamıyor CS 2'deki kasaları satmak istiyorum fakat bu uyarıyı alıyorum. Herhangi bir gibi bir fiyata oyun alsam kısıtlama kalkar mı?

CS2'de kasaları satamamanızın nedeni, genellikle Steam'in ticaret kısıtlamaları ile ilgilidir. Eğer hesabınızda ticaret kısıtlaması varsa, bu kasaları veya diğer öğeleri satmanızı engeller. Kısıtlamanın kalkması için aşağıdaki durumları kontrol edebilirsiniz:

Kısıtlamanın Nedenleri:

1. Yeni Hesap: Eğer hesabınız yeni ise, ticaret kısıtlaması olabilir. Steam, yeni hesaplarda belirli bir süre boyunca ticaret yapmanıza izin vermez.
  2. Steam Cüzdanı Kullanımı: Eğer Steam Cüzdanınızda yapılan işlemlerle ilgili bir sorun varsa, bu da ticaret...

CS2'de kasaları satamamanızın nedeni, genellikle Steam'in ticaret kısıtlamaları ile ilgilidir. Eğer hesabınızda ticaret kısıtlaması varsa, bu kasaları veya diğer öğeleri satmanızı engeller. Kısıtlamanın kalkması için aşağıdaki durumları kontrol edebilirsiniz:

Kısıtlamanın Nedenleri:

1. Yeni Hesap: Eğer hesabınız yeni ise, ticaret kısıtlaması olabilir. Steam, yeni hesaplarda belirli bir süre boyunca ticaret yapmanıza izin vermez.
  2. Steam Cüzdanı Kullanımı: Eğer Steam Cüzdanınızda yapılan işlemlerle ilgili bir sorun varsa, bu da ticaret kısıtlamasına neden olabilir.
  3. Steam Güvenlik Ayarları: Hesabınızda güvenlik doğrulaması (Steam Guard) etkin değilse, ticaret kısıtlaması uygulanabilir.
  4. İki Aşamalı Doğrulama: Steam’de iki aşamalı doğrulama (Steam Guard) etkin değilse, bu da ticaret kısıtlamalarına yol açabilir.

Kısıtlamanın Kalkması İçin:

• Steam Guard’ı Etkinleştirin: Eğer etkin değilse, Steam Guard’ı (Steam'in güvenlik doğrulama sistemi) etkinleştirmeniz gerekir.
  • Bir Oyun Satın Almak: Eğer kısıtlama, yalnızca ticaret için geçerliyse, bir oyun satın almak bazen kısıtlamayı kaldırabilir. Ancak bu, genellikle oyun alım-satımından bağımsız olarak, hesabın güvenlik seviyesine ve geçmişteki işlemlerine bağlıdır.
  • Bir Hafta Beklemek: Yeni bir hesapta ticaret kısıtlaması genellikle 7 gün sonra kalkar. Bu süre içinde ticaret yapamazsınız, ancak bu süre sona erdiğinde kısıtlama kalkacaktır.
Eğer oyun satın alarak kısıtlamayı kaldırmayı denemek isterseniz, birkaç dolarlık bir oyun almanız faydalı olabilir. Ancak en garantili yol, Steam Guard’ı etkinleştirmek ve beklemek olacaktır.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri