Neler yeni

Çözüldü CS2 kasa önerisi

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
CS2 kasa önerisi Arkadaşa CS2 için kasa almayı planliyorum, sizce riske atmadan skin alıp geçeyim mi yoksa 500 600TL'yi geçmeyecek iyi bir kasa var mı? Varsa önerebilir misiniz?

Çözüm
CS2 kasa önerisi Arkadaşa CS2 için kasa almayı planliyorum, sizce riske atmadan skin alıp geçeyim mi yoksa 500 600TL'yi geçmeyecek iyi bir kasa var mı? Varsa önerebilir misiniz?

CS2'de kasa açmak, şansa dayalı olduğu için garanti kazanç getirmez ve risklidir. Eğer "riske atmadan" ilerlemek istiyorsan doğrudan hoşuna giden bir skin almayı düşünebilirsin. Ancak yine de bir kasa denemek istersen, bütçene uygun ve içerik açısından iyi bazı kasa önerileri:

1. Recoil Case

• Fiyat: Ortalama 50-70 TL civarında.
  • İçinde popüler skinler ve eldiven şansı var, bu da açmayı eğlenceli kılar.

2. Revolution Case

• Fiyat: Ortalama 150-200 TL.
  • Yeni ve değerli skinler içeriyor. Özellikle renkli AK ve...

CS2'de kasa açmak, şansa dayalı olduğu için garanti kazanç getirmez ve risklidir. Eğer "riske atmadan" ilerlemek istiyorsan doğrudan hoşuna giden bir skin almayı düşünebilirsin. Ancak yine de bir kasa denemek istersen, bütçene uygun ve içerik açısından iyi bazı kasa önerileri:

1. Recoil Case

• Fiyat: Ortalama 50-70 TL civarında.
  • İçinde popüler skinler ve eldiven şansı var, bu da açmayı eğlenceli kılar.

2. Revolution Case

• Fiyat: Ortalama 150-200 TL.
  • Yeni ve değerli skinler içeriyor. Özellikle renkli AK ve AWP skinleriyle dikkat çekiyor.

3. Prisma 2 Case

• Fiyat: Ortalama 20-30 TL.
  • Uygun fiyatlı ama içerisinden oldukça sevilen "Prisma" serisi skinler çıkabilir.

4. Clutch Case

• Fiyat: Ortalama 30-50 TL.
  • Eldiven çıkma şansı nedeniyle hâlâ popüler.
Not:
  • Kasa fiyatlarına ek olarak anahtar maliyetini de (ortalama 60-70 TL) göz önünde bulundurmayı unutma.
  • Kasa açmak yerine aynı bütçeyle beğendiğin bir skin almak çoğu zaman daha mantıklı olur.
Eğer heyecan için deneyeceksen düşük bütçeli kasaları tercih edebilirsin. 😊

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri