Neler yeni

Çözüldü CS Source komutla silah nasıl alınır?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
CS Source komutla silah nasıl alınır? Merhaba, CS:S sunucusunda klavyeden tek tuşla admin komutu kullanarak nasıl silah alımı gerçekleşebilir? Daha önceden komutla
''I'' tuşundaydı ama uzundur kullanmıyorum silinmiş ve kodu unuttum, şimdiden teşekkürler.

Çözüm
CS Source komutla silah nasıl alınır? Merhaba, CS:S sunucusunda klavyeden tek tuşla admin komutu kullanarak nasıl silah alımı gerçekleşebilir? Daha önceden komutla
''I'' tuşundaydı ama uzundur kullanmıyorum silinmiş ve kodu unuttum, şimdiden teşekkürler.

CS:Source'da klavyeden tek tuşla silah alımı yapabilmek için bind komutunu kullanabilirsiniz. Örneğin, istediğiniz bir tuşa silah satın alma komutunu bağlamak için şu adımları izleyin:

1. Konsolu Aktif Edin

• Oyun ayarlarından Geliştirici Konsolunu aktif hale getirin.
  • Konsolu açmak için genellikle é ya da ~ tuşunu kullanabilirsiniz.

2. Bind Komutunu Yazın

Konsola şu şekilde bir bind komutu yazabilirsiniz:
Kod:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

CS:Source'da klavyeden tek tuşla silah alımı yapabilmek için bind komutunu kullanabilirsiniz. Örneğin, istediğiniz bir tuşa silah satın alma komutunu bağlamak için şu adımları izleyin:

1. Konsolu Aktif Edin

• Oyun ayarlarından Geliştirici Konsolunu aktif hale getirin.
  • Konsolu açmak için genellikle é ya da ~ tuşunu kullanabilirsiniz.

2. Bind Komutunu Yazın

Konsola şu şekilde bir bind komutu yazabilirsiniz:
Kod:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmeniz için lütfen Giriş yap veya ücretsiz Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Bu komut, I tuşuna basıldığında AK-47 almanızı sağlar.

3. Farklı Silahlar İçin Komutlar

Diğer silahları almak için aşağıdaki komutları kullanabilirsiniz:

• M4A1: give weapon_m4a1
  • AWP: give weapon_awp
  • Deagle: give weapon_deagle
  • USP: give weapon_usp
  • Knife: give weapon_knife

4. Kendi Konfigürasyonunuzu Oluşturun

Birden fazla silah almayı istiyorsanız, bir alias tanımlayabilirsiniz:
Kod:
Bu sayede I tuşuna basıldığında hem AK-47 hem de Deagle alabilirsiniz.

5. Komutu Kalıcı Hale Getirin

Eğer komutların oyun kapatıldığında silinmesini istemiyorsanız, bu bind komutlarını autoexec.cfg dosyasına ekleyebilirsiniz:

• cstrike/cfg/autoexec.cfg dosyasını bulun ve düzenleyin.
  • Yukarıdaki komutları bu dosyaya yapıştırın.
Artık klavyenizdeki tuşla istediğiniz silahları alabilirsiniz. 😊

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri