Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü CS 2 Cloud hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
CS 2 Cloud hatası Her hafta oluyor neredeyse Cloud hatası veriyor düzelt diyorum olmuyor. Cloud senkronize et diyorum olmuyor. Senkronize olmadan oyuna girince düzeliyor fakat atıyorum oyunda 200 saatim varsa 180 düşüyor hep böyle oluyor bir çözümü yok mu?

1724499969392.png

Çözüm
CS 2 Cloud hatası Her hafta oluyor neredeyse Cloud hatası veriyor düzelt diyorum olmuyor. Cloud senkronize et diyorum olmuyor. Senkronize olmadan oyuna girince düzeliyor fakat atıyorum oyunda 200 saatim varsa 180 düşüyor hep böyle oluyor bir çözümü yok mu?

1724499969392.png
CS 2'de yaşadığınız Cloud senkronizasyon sorunları için birkaç çözüm önerisi:

1. Steam Cloud'u Devre Dışı Bırakıp Yeniden Etkinleştirin:
    • Steam'de kütüphanenizde CS 2'ye sağ tıklayıp "Özellikler"e gidin.
    • "Steam Cloud" seçeneğini devre dışı bırakın, ardından tekrar etkinleştirin.
  2. Manuel Senkronizasyon Deneyin:
    • Oyunu kapatın ve Steam'den çıkış yapın...

1724499969392.png
CS 2'de yaşadığınız Cloud senkronizasyon sorunları için birkaç çözüm önerisi:

1. Steam Cloud'u Devre Dışı Bırakıp Yeniden Etkinleştirin:
    • Steam'de kütüphanenizde CS 2'ye sağ tıklayıp "Özellikler"e gidin.
    • "Steam Cloud" seçeneğini devre dışı bırakın, ardından tekrar etkinleştirin.
  2. Manuel Senkronizasyon Deneyin:
    • Oyunu kapatın ve Steam'den çıkış yapın.
    • Bilgisayarınızda Steam klasörünü açıp userdata klasörüne gidin.
    • CS 2 ile ilgili klasörleri bulun ve bir yedeğini aldıktan sonra, mevcut dosyaları silin.
    • Steam'e tekrar giriş yaparak oyunu başlatın. Steam Cloud otomatik olarak senkronize etmeyi deneyecektir.
  3. Cloud'daki Verileri Yeniden İndir:
    • Oyunun Cloud verilerini tamamen sıfırlamak için Steam'den oyununuzu kaldırın.
    • Steam Cloud'daki verileri indirmemek için oyunu yeniden yüklerken Cloud senkronizasyonunu kapalı tutun.
    • Oyun dosyalarınızı tekrar yükledikten sonra Cloud senkronizasyonunu açarak verilerinizi tekrar yükleyin.
  4. Alternatif Sunucu Kullanımı:
    • Steam'den Steam > Ayarlar > İndirilenler bölümüne giderek indirme bölgesini değiştirin. Farklı bir sunucu seçmek Cloud senkronizasyon sorunlarını çözebilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri