Neler yeni

Çözüldü CS 1.6 gökyüzü mapi

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
CS 1.6 gökyüzü mapi CS 1.6'da skin pack tanıtmak için kullanılan mapler olur ya onlardan lazım bana. Bildiğim 1 tane var adı screenshot onu atmayın güzel değil o :)

Çözüm
CS 1.6 gökyüzü mapi CS 1.6'da skin pack tanıtmak için kullanılan mapler olur ya onlardan lazım bana. Bildiğim 1 tane var adı screenshot onu atmayın güzel değil o :)

CS 1.6'da skin pack tanıtmak için kullanılan popüler ve güzel gökyüzü temalı haritalardan bazıları:
  1. aim_skyline
    • Geniş ve temiz bir alan sunar. Skinleri rahatça göstermek için oldukça uygundur.
  2. sky_world
    • Gökyüzü temasıyla oldukça sade ve şık bir map. Skin tanıtımı için ideal.
  3. sky_texture
    • Minimal bir harita, görselleri ön plana çıkarır.
  4. aim_skymap
    • Geniş ve açık bir alan, temiz bir görsellik için birebir.
Eğer bu haritalardan birine ulaşamazsan veya daha fazla öneri...

CS 1.6'da skin pack tanıtmak için kullanılan popüler ve güzel gökyüzü temalı haritalardan bazıları:
  1. aim_skyline
    • Geniş ve temiz bir alan sunar. Skinleri rahatça göstermek için oldukça uygundur.
  2. sky_world
    • Gökyüzü temasıyla oldukça sade ve şık bir map. Skin tanıtımı için ideal.
  3. sky_texture
    • Minimal bir harita, görselleri ön plana çıkarır.
  4. aim_skymap
    • Geniş ve açık bir alan, temiz bir görsellik için birebir.
Eğer bu haritalardan birine ulaşamazsan veya daha fazla öneri istersen, Steam topluluğundan ya da oyun forumlarından destek alabilirsin. 😊

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri