Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valorant için dışı siyah yuvarlak, içi nokta şeklinde bir crosshair (nişangah) yapmak için oyun içi ayarları kullanabilirsin. Valorant, crosshair'ı özelleştirmen için oldukça esnek seçenekler sunar. Aşağıda adım adım nasıl yapabileceğini anlatıyorum:
Valorant'ta Yuvarlak ve Noktalı Crosshair Yapma:
Oyun içi Crosshair Ayarları:
Oyun içindeyken, ESC tuşuna basarak menüyü aç.
Menüden Settings (Ayarlar) sekmesine git.
Crosshair sekmesine tıkla (genellikle bu, "Controls" ve "Video" sekmelerinin altında bulunur)...
Valorant için dışı siyah yuvarlak, içi nokta şeklinde bir crosshair (nişangah) yapmak için oyun içi ayarları kullanabilirsin. Valorant, crosshair'ı özelleştirmen için oldukça esnek seçenekler sunar. Aşağıda adım adım nasıl yapabileceğini anlatıyorum:
Valorant'ta Yuvarlak ve Noktalı Crosshair Yapma:
Oyun içi Crosshair Ayarları:
Oyun içindeyken, ESC tuşuna basarak menüyü aç.
Menüden Settings (Ayarlar) sekmesine git.
Crosshair sekmesine tıkla (genellikle bu, "Controls" ve "Video" sekmelerinin altında bulunur).
Crosshair Tipini Seç:
Crosshair Type kısmında Circle (Çember) seçeneğini seç.
İç Nokta Eklemek:
Çemberin içine bir nokta eklemek için Inner Lines kısmındaki Center Dot seçeneğini aktif hale getir.
Bu ayar, çemberin tam ortasında küçük bir nokta oluşturacaktır.
Crosshair Özelleştirme:
Outer Lines kısmında, dış çemberin rengini ve kalınlığını ayarlayabilirsin. İstediğin tarzda bir dış çizgi belirlemek için Opacity (Opaklık) ve Thickness (Kalınlık) seçeneklerini kullan.
Inner Lines kısmında, iç kısmın daha ince ve belirgin olmasını sağlamak için Length ve Thickness ayarlarını yapabilirsin.
Renk Seçimi:
Primary Color kısmından Black veya başka bir renk seçerek crosshair rengini ayarlayabilirsin. Siyah, çemberin dış kısmı için uygun bir seçim olabilir.
Crosshair Boyutunu Ayarlama:
Size kısmı ile crosshair'ının genel boyutunu artırabilir veya azaltabilirsin.
Yumuşaklık ve Keskinlik:
Outline kısmını açarak çemberin etrafına ince bir çizgi ekleyebilirsin, bu sayede crosshair'ı daha belirgin hale getirebilirsin.
Önerilen Ayarlar (Dışı Siyah, İçi Nokta):
Crosshair Type: Circle
Inner Lines: Center Dot → Active (Aktif)
Outer Lines: Opacity → 0.8 (Dış çemberi belirgin yap)
Outline: On → Opacity 0.5 (Çizginin etrafına ince bir sınır ekle)
Renk: Siyah (İç ve dış kısımlar için)
Bu ayarlarla, dışı siyah bir çember ve içinde nokta olan bir crosshair tasarlamış olacaksın. Oynadıkça bu ayarları kendine göre özelleştirebilirsin.