Neler yeni

Çözüldü CoC klan önerisi

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
CoC klan önerisi Th11 orta halli bir hesabım var, 38 kral 44 kraliçe 20 koruyucu. Aktif, Ks'lere katılabileceğim bir klan arıyorum. Haftada 1K - 1.5k bağış yaparım.
Klan önerisi ne ya? Başlıklarla oyuncak gibi oynamayın artık.

Çözüm
CoC klan önerisi Th11 orta halli bir hesabım var, 38 kral 44 kraliçe 20 koruyucu. Aktif, Ks'lere katılabileceğim bir klan arıyorum. Haftada 1K - 1.5k bağış yaparım.

TH11 orta halli bir hesapla aktif bir klan arıyorsanız, işte dikkat etmeniz gereken bazı kriterler:

1. Aktif ve düzenli KS katılımı olan bir klan: Klanın haftalık KS'lere katıldığından ve bağış konusunda düzenli olduğundan emin olun.
  2. Bağış bekleyen, ama rekabetçi olmayan bir ortam: Bağış yapmaya uygun, fakat baskı yapmayan klanlar tercih edilebilir.
  3. TH11 seviyesindeki oyunculara uygun klanlar: Klan üyelerinin seviyeleri TH11 ve benzer seviyelerde olmalı, böylece savaşlar daha...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14

TH11 orta halli bir hesapla aktif bir klan arıyorsanız, işte dikkat etmeniz gereken bazı kriterler:

1. Aktif ve düzenli KS katılımı olan bir klan: Klanın haftalık KS'lere katıldığından ve bağış konusunda düzenli olduğundan emin olun.
  2. Bağış bekleyen, ama rekabetçi olmayan bir ortam: Bağış yapmaya uygun, fakat baskı yapmayan klanlar tercih edilebilir.
  3. TH11 seviyesindeki oyunculara uygun klanlar: Klan üyelerinin seviyeleri TH11 ve benzer seviyelerde olmalı, böylece savaşlar daha verimli olur.
Bu tür klanları genellikle "KS aktif, bağışçı oyuncu kabul eden" veya "Aktif, seviyesiz klan" gibi başlıklarla arayabilirsiniz. Başka bir seçenek de Reddit, Clash of Clans forumları veya oyun içindeki "Klan Arama" kısmında belirli kriterlere göre arama yaparak daha spesifik bir klan bulmaktır.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri