Neler yeni

Çözüldü Clash of Clans'ta taş nasıl kasılır?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
Clash of Clans'ta taş nasıl kasılır? Selam arkadaşlar, yeni başladım ve 320 civarında taş biriktirdim. İnşaatcı çok lazım oluyor ben de taş kasmasını bilmiyorum. Ağaçları ve taşları kaldırdım. Fakat tekrar çıkmıyorlar. Nasıl taş kasabilirim?

Çözüm
Clash of Clans'ta taş nasıl kasılır? Selam arkadaşlar, yeni başladım ve 320 civarında taş biriktirdim. İnşaatcı çok lazım oluyor ben de taş kasmasını bilmiyorum. Ağaçları ve taşları kaldırdım. Fakat tekrar çıkmıyorlar. Nasıl taş kasabilirim?
Clash of Clans'ta taş kazanmanın birkaç yolu var:

1. Görevler ve Başarılar: Oyun içindeki görevleri tamamlayarak ve başarılar kazanarak taş elde edebilirsiniz. Görevler menüsünden sürekli olarak yeni görevler gelir ve bunları tamamlayarak taş kazanabilirsiniz.
  2. Ganimet Kutuları: Savaşlardan ve köy saldırılarından ganimet kutuları kazanabilirsiniz. Bu kutular içinde çeşitli kaynaklar, içinde taş da olmak üzere çeşitli kaynaklar bulunur.
  3. Köy Saldırıları: Diğer...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14
Clash of Clans'ta taş kazanmanın birkaç yolu var:

1. Görevler ve Başarılar: Oyun içindeki görevleri tamamlayarak ve başarılar kazanarak taş elde edebilirsiniz. Görevler menüsünden sürekli olarak yeni görevler gelir ve bunları tamamlayarak taş kazanabilirsiniz.
  2. Ganimet Kutuları: Savaşlardan ve köy saldırılarından ganimet kutuları kazanabilirsiniz. Bu kutular içinde çeşitli kaynaklar, içinde taş da olmak üzere çeşitli kaynaklar bulunur.
  3. Köy Saldırıları: Diğer oyuncuların köylerine saldırarak ganimet kazanabilirsiniz. Başarılı saldırılarla birlikte aldığınız ganimet içinde taşlar bulunabilir.
  4. Birleşik Taç Sistemi: Birleşik Taç Sistemi, haftalık olarak sınırlı sayıda taş kazanmanıza olanak tanır. Haftalık görevlerinizi tamamlayarak ve birleşik taçları toplayarak taş kazanabilirsiniz.
  5. Dükkan: Dükkan menüsünden gerçek para karşılığında taş satın alabilirsiniz. Bu, hızlı ilerlemek isteyen oyuncular için bir seçenektir, ancak tamamen isteğe bağlıdır.
Taşların sürekli olarak yeniden çıkmamasının nedeni, bazı kaynakların belirli bir süre sonra yeniden oluşturulması gerektiğidir. Yeni kaynaklar oluşturulduğunda onları toplamak, kaynakları sürekli olarak elde etmenin anahtarıdır.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri