Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Call of Duty MW 3 Game Pass açılmıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Call of Duty MW 3 Game Pass açılmıyor Arkadaşlar selamlar, Game Pass üzerinden indirdiğim CoD MW 3 oynamak için çok erken deyip oyunu açmıyor. Daha önce karşılaşan var mı nasıl düzeltirim yardımcı olur musunuz? Ekran görüntüsünü ekledim.

Çözüm
Call of Duty MW 3 Game Pass açılmıyor Arkadaşlar selamlar, Game Pass üzerinden indirdiğim CoD MW 3 oynamak için çok erken deyip oyunu açmıyor. Daha önce karşılaşan var mı nasıl düzeltirim yardımcı olur musunuz? Ekran görüntüsünü ekledim.
  • Sistem Saatini Kontrol Et: Bilgisayarın saatinin doğru olduğundan emin ol.
  • Game Pass ve Microsoft Store'u Güncelle: Her iki uygulamayı da güncelleyip tekrar dene.
  • Oyunun Erişim Süresini Kontrol Et: Oyunun Game Pass'te erişime açık olduğundan emin ol.
  • Sistem Saatini Kontrol Et: Bilgisayarın saatinin doğru olduğundan emin ol.
  • Game Pass ve Microsoft Store'u Güncelle: Her iki uygulamayı da güncelleyip tekrar dene.
  • Oyunun Erişim Süresini Kontrol Et: Oyunun Game Pass'te erişime açık olduğundan emin ol.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri