Neler yeni

Çözüldü Brawl Stars kullanıcı adı nasıl bulunur?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
Brawl Stars kullanıcı adı nasıl bulunur? Arkadaşlar eski bs hesabımı kurtarmak için yardım ve desteğe girdim. Hesabın adını yazacağım ama adında şekilli nick kullandığım için yani farklı bir font, o fontu bulamıyorum. Bu oyun ismini kopyalamanin bir yolu var mıdır?

Çözüm
Brawl Stars kullanıcı adı nasıl bulunur? Arkadaşlar eski bs hesabımı kurtarmak için yardım ve desteğe girdim. Hesabın adını yazacağım ama adında şekilli nick kullandığım için yani farklı bir font, o fontu bulamıyorum. Bu oyun ismini kopyalamanin bir yolu var mıdır?
Brawl Stars'ta şekilli bir kullanıcı adını hatırlamıyorsan veya o fontu bulmakta zorlanıyorsan, maalesef oyun içinde kullanıcı adını doğrudan kopyalamanın bir yolu yok. Ancak, hesabını kurtarma sürecinde kullanabileceğin bazı yöntemler var:

1. Hesap Kurtarma Formu: Eğer hesabını geri almak için Supercell Destek’e başvurduysan, tam olarak hatırladığın kadarıyla kullanıcı adını yazmaya çalış. Hesabınla ilgili diğer bilgileri (bağlı e-posta, cihaz, kulüp adı...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14
Brawl Stars'ta şekilli bir kullanıcı adını hatırlamıyorsan veya o fontu bulmakta zorlanıyorsan, maalesef oyun içinde kullanıcı adını doğrudan kopyalamanın bir yolu yok. Ancak, hesabını kurtarma sürecinde kullanabileceğin bazı yöntemler var:

1. Hesap Kurtarma Formu: Eğer hesabını geri almak için Supercell Destek’e başvurduysan, tam olarak hatırladığın kadarıyla kullanıcı adını yazmaya çalış. Hesabınla ilgili diğer bilgileri (bağlı e-posta, cihaz, kulüp adı gibi) de ver, bu da yardımcı olabilir.
  2. Eski Ekran Görüntüleri: Telefonundaki galeriye bakarak Brawl Stars'tan aldığın eski ekran görüntüleri varsa, kullanıcı adını bulmak için o görüntüleri incele.
  3. Arkadaşlarınla İletişim: Eğer oyunda arkadaşların varsa, onlardan eski kullanıcı adını öğrenebilir veya profilini görmek isteyebilirsin.
Şekilli nicki hatırlayamıyorsan, yine de adını hatırladığın kadarıyla yazıp diğer bilgileri sağlaman kurtarma sürecinde yardımcı olacaktır.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri