Neler yeni

Çözüldü Brawl Stars hesap silme nasıl iptal edilir?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
Brawl Stars hesap silme nasıl iptal edilir? Oyun hesabımı silecektim 13 gün bekletti beklerim ancak sonra hesabınız istediğiniz üzere kısa süre içinde devre dışı bırakılacak diye bir yazı geldi 5-6 gündür açılmadı neden geri kurtarmak istiyorum bu yazıdan dolayı nasıl kurtaracağım.

Çözüm
Brawl Stars hesap silme nasıl iptal edilir? Oyun hesabımı silecektim 13 gün bekletti beklerim ancak sonra hesabınız istediğiniz üzere kısa süre içinde devre dışı bırakılacak diye bir yazı geldi 5-6 gündür açılmadı neden geri kurtarmak istiyorum bu yazıdan dolayı nasıl kurtaracağım.

Brawl Stars hesabınızı silme süreci başlatıldıysa ve şu anda hesabınız devre dışı bırakıldıysa, bu işlemi geri almak için belirli adımlar izlemeniz gerekiyor. Hesabınızın silme işlemi başlatıldığı için bu işlem genellikle geri alınamaz, ancak şu anda hesabınız silinmeden önce, Supercell destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Hesabınızın silinme süresi başladıysa, normalde belirli bir süre sonra işlem tamamlanır ve hesap geri alınamaz hale...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14

Brawl Stars hesabınızı silme süreci başlatıldıysa ve şu anda hesabınız devre dışı bırakıldıysa, bu işlemi geri almak için belirli adımlar izlemeniz gerekiyor. Hesabınızın silme işlemi başlatıldığı için bu işlem genellikle geri alınamaz, ancak şu anda hesabınız silinmeden önce, Supercell destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Hesabınızın silinme süresi başladıysa, normalde belirli bir süre sonra işlem tamamlanır ve hesap geri alınamaz hale gelir. Ancak, Supercell destek ekibine başvurarak hesabınızı geri almak için yardım isteyebilirsiniz. Eğer hala bir şans varsa, destek ekibi geri alım konusunda size yardımcı olabilir.

Destek için Supercell destek sitesi üzerinden veya oyun içinden yardım seçeneklerini kullanarak iletişime geçmeniz önemlidir. Bu süreçte, hesabınızla ilgili bilgileri (oyun içi adınız, ID numaranız vb.) net bir şekilde belirtmeyi unutmayın.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri