Neler yeni

Çözüldü Brawl Stars hesabı nasıl geri alınır?

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

ELFDaily Help
Kredi
0
Brawl Stars hesabı nasıl geri alınır?
Arkadaşlar olayı özetle geçiyorum. Küçükken oynadığım için hesabın e postası annemin üzerineydi ve 2022'de silindi e postası komple ve bende bunu bilmiyordum 2023'te destek talebi açıp Clash Royale ve Clash of Clans hesaplarımı almak için canlı desteğe bağlandım (Türk) ve IP adresinden ve eski e postadan ve isminden doğru hesabı yeni e postama geçirmişlerdi fakat o zamandan sonra bir daha desteğe bağlanamadım ve bs hesabımı geri alamadım. Hesap bilgilerini bilmiyorum sadece eski e-posta adresini hatırlıyorum ve hâlâ kod gidiyor diyor fakat mail silinmiş durumda. Ne yapabilirim?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Arkadaşlar olayı özetle geçiyorum. Küçükken oynadığım için hesabın e postası annemin üzerineydi ve 2022'de silindi e postası komple ve bende bunu bilmiyordum 2023'te destek talebi açıp Clash Royale ve Clash of Clans hesaplarımı almak için canlı desteğe bağlandım (Türk) ve IP adresinden ve eski e postadan ve isminden doğru hesabı yeni e postama geçirmişlerdi fakat o zamandan sonra bir daha desteğe bağlanamadım ve bs hesabımı geri alamadım. Hesap bilgilerini bilmiyorum sadece eski e-posta adresini hatırlıyorum ve hâlâ kod gidiyor diyor fakat mail silinmiş durumda. Ne yapabilirim?

Bu durumda, eski e-posta adresiniz silindiği için ve mevcut e-posta üzerinden doğrulama kodu alamadığınız için...

ELFDaily

#code
Yönetici
Kredi
14

Bu durumda, eski e-posta adresiniz silindiği için ve mevcut e-posta üzerinden doğrulama kodu alamadığınız için hesabınızı geri almanız zor olabilir. Ancak birkaç çözüm önerisi var:

İlk olarak, Roblox destek ile tekrar iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz. Eski e-posta adresiniz silinmiş olsa da, müşteri desteği IP adresi, eski hesap bilgileri veya kimlik doğrulaması ile hesabınızı kurtarabilir. Destek talebinizi doğru şekilde hazırladığınızdan emin olun. Hesabınıza dair hatırladığınız tüm bilgileri (eski e-posta, hesap adı, IP adresi gibi) paylaşarak, durumu net bir şekilde açıklayın.

Eğer bu işlem sırasında kimlik doğrulama istenirse, genellikle bir fotoğraf ya da başka bir kimlik doğrulama belgesi talep edilebilir. Bu adımları takip ederek, hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz.

Bir diğer seçenek ise, yeni e-posta adresinizi doğrulama işlemi yaparak, e-posta adresinizi güncellemektir. Eğer eski e-posta adresini unutuyorsanız ve yeni e-posta adresi üzerinden doğrulama yapabiliyorsanız, bu işlemi yaparak hesap geri alımına odaklanabilirsiniz.

Son olarak, ilgili platformlar için genellikle müşteri destek ekipleri ile iletişime geçmek ve belirttiğiniz durumda karşılaştığınız sorun hakkında açık bir şekilde talep oluşturmak gereklidir.

Kişi Yorumladı
Oyla 0
Çözüm
Geri