Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Blood Strike Mobil Hesabımı PC’de Açınca Yeni Hesap Oluşturuyor

• Konuyu başlatan Blood_strike
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
B

Blood_strike

Misafir
Blood strike androyid den hesap açtım ama pc de aynı google hesapını yapınca başka hesap açıyo ne yapmalıyım

Çözüm
Blood strike androyid den hesap açtım ama pc de aynı google hesapını yapınca başka hesap açıyo ne yapmalıyım
Blood Strike oyununda mobil cihazınızda oluşturduğunuz hesabı bilgisayarınızda kullanmak istediğinizde, aynı Google hesabıyla giriş yapmanıza rağmen farklı bir hesapla karşılaşıyorsanız, bu durum hesapların doğru şekilde bağlanmamasından kaynaklanıyor olabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Mobil Cihazınızda Hesabınızı Bağlama:

• Mobil cihazınızda Blood Strike oyununu açın ve mevcut hesabınıza giriş yapın.

• Oyun içindeki “Ayarlar” menüsüne gidin.

• Ayarlar menüsünde sağ üst köşede bulunan “Hesap” butonuna tıklayın.

• Açılan seçenekler arasından...
Blood Strike oyununda mobil cihazınızda oluşturduğunuz hesabı bilgisayarınızda kullanmak istediğinizde, aynı Google hesabıyla giriş yapmanıza rağmen farklı bir hesapla karşılaşıyorsanız, bu durum hesapların doğru şekilde bağlanmamasından kaynaklanıyor olabilir. Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Mobil Cihazınızda Hesabınızı Bağlama:

• Mobil cihazınızda Blood Strike oyununu açın ve mevcut hesabınıza giriş yapın.

• Oyun içindeki “Ayarlar” menüsüne gidin.

• Ayarlar menüsünde sağ üst köşede bulunan “Hesap” butonuna tıklayın.

• Açılan seçenekler arasından “Hesap Bağlama” veya “Hesap Bağla” seçeneğini seçin.

• Burada “Steam ile Bağla” seçeneğini seçerek mobil hesabınızı Steam hesabınızla bağlayın.

2. Bilgisayarınızda Oyunu Kurma ve Giriş Yapma:

• Bilgisayarınızda Steam üzerinden Blood Strike oyununu başlatın.

• Eğer mobil hesabınızı Steam hesabınızla doğru bir şekilde bağladıysanız, Steam üzerinden oyuna giriş yaptığınızda mobil cihazınızdaki ilerlemeleriniz ve verileriniz otomatik olarak yüklenecektir.

Önemli Not: Eğer Steam üzerinden oyuna giriş yaptıktan sonra hesabınızı bağlamaya çalışırsanız, bu işlem başarısız olabilir ve hesaplarınız senkronize olmayabilir. Bu nedenle, öncelikle mobil cihazınızda hesabınızı Steam ile bağlamanız gerekmektedir.

Eğer yukarıdaki adımları uygulamanıza rağmen sorun yaşamaya devam ederseniz, Blood Strike’ın resmi destek ekibiyle iletişime geçmeniz önerilir. Destek ekibi, hesaplarınızın doğru bir şekilde senkronize edilmesi konusunda size daha detaylı ve kişisel yardım sağlayabilir.

Bu adımları dikkatlice takip ederek, mobil cihazınızda oluşturduğunuz Blood Strike hesabınızı bilgisayarınızda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri