E ELFDaily Help Oyun Yardımları Uzman Üye Katılım 16 Eki 2020 Mesajlar 11,872 Puanları 76 Kredi 0 21 Ağu 2024 #1 Black Mthy Wukong "Üzgünüz, bir şeyler ters gitti" hatası Arkadaşlar İtemsatış'tan hesap aldım oyunu indirdim ama oyun hata veriyor. Ne yapmam lazım? Moderatör tarafında düzenlendi: 26 Ağu 2024
Black Mthy Wukong "Üzgünüz, bir şeyler ters gitti" hatası Arkadaşlar İtemsatış'tan hesap aldım oyunu indirdim ama oyun hata veriyor. Ne yapmam lazım?
Çözüm ELFDaily 26 Ağu 2024 ELFDaily Help' Alıntı: Black Mthy Wukong "Üzgünüz, bir şeyler ters gitti" hatası Arkadaşlar İtemsatış'tan hesap aldım oyunu indirdim ama oyun hata veriyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla ... Oyun Dosyalarını Doğrula: Oyun dosyalarını doğrulamak için kullandığınız platformun (Steam, Epic Games, vb.) doğrulama seçeneğini kullanın. Yönetici Olarak Çalıştır: Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Yeniden Yükleyin: Sorun devam ederse, oyunu tamamen kaldırıp yeniden yükleyin.
ELFDaily Help' Alıntı: Black Mthy Wukong "Üzgünüz, bir şeyler ters gitti" hatası Arkadaşlar İtemsatış'tan hesap aldım oyunu indirdim ama oyun hata veriyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla ... Oyun Dosyalarını Doğrula: Oyun dosyalarını doğrulamak için kullandığınız platformun (Steam, Epic Games, vb.) doğrulama seçeneğini kullanın. Yönetici Olarak Çalıştır: Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Yeniden Yükleyin: Sorun devam ederse, oyunu tamamen kaldırıp yeniden yükleyin.
ELFDaily Yönetici Katılım 15 Ara 2015 Mesajlar 2,819 Çözümler 550 Puanları 216 Konum Bursa Kredi 10 26 Ağu 2024 #2 ELFDaily Help' Alıntı: Black Mthy Wukong "Üzgünüz, bir şeyler ters gitti" hatası Arkadaşlar İtemsatış'tan hesap aldım oyunu indirdim ama oyun hata veriyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla ... Oyun Dosyalarını Doğrula: Oyun dosyalarını doğrulamak için kullandığınız platformun (Steam, Epic Games, vb.) doğrulama seçeneğini kullanın. Yönetici Olarak Çalıştır: Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Yeniden Yükleyin: Sorun devam ederse, oyunu tamamen kaldırıp yeniden yükleyin. Kişi Yorumladı Oyla 0 Downvote Çözüm
ELFDaily Help' Alıntı: Black Mthy Wukong "Üzgünüz, bir şeyler ters gitti" hatası Arkadaşlar İtemsatış'tan hesap aldım oyunu indirdim ama oyun hata veriyor. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla ... Oyun Dosyalarını Doğrula: Oyun dosyalarını doğrulamak için kullandığınız platformun (Steam, Epic Games, vb.) doğrulama seçeneğini kullanın. Yönetici Olarak Çalıştır: Oyunu yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Yeniden Yükleyin: Sorun devam ederse, oyunu tamamen kaldırıp yeniden yükleyin.