Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü BF1 OYUNDAN HATA OLMADAN EA NIN MENÜSÜNE ATMA

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

talha

ELF Üye
Kredi
1
merhaba dün bf1 2 dolara düştü ve aldım daha sonra oyunda ilk önce EC 10005 hatası aldım ve dedilerki sw ler çöktü daha sonra ise herkez oynayabiliyorken benim pc de oyun açıldıktan 1 dk sonra ea nın menüsüne hiç hata vermeden atıyor oyunun daha ilk gününde böyle bit şey ile karşılaşmak can sıkıcı bilen biri varsa yardım edebilirmi hiç bir yerde çözümü bulamadım şimdiden teşekkürler

Çözüm
merhaba dün bf1 2 dolara düştü ve aldım daha sonra oyunda ilk önce EC 10005 hatası aldım ve dedilerki sw ler çöktü daha sonra ise herkez oynayabiliyorken benim pc de oyun açıldıktan 1 dk sonra ea nın menüsüne hiç hata vermeden atıyor oyunun daha ilk gününde böyle bit şey ile karşılaşmak can sıkıcı bilen biri varsa yardım edebilirmi hiç bir yerde çözümü bulamadım şimdiden teşekkürler

Battlefield 1 oyununda yaşadığınız sorunlar gerçekten can sıkıcı olabilir. Öncelikle, EC:10005 hatası ve oyunun aniden menüye dönmesi gibi problemlerle karşılaştığınızı belirtmişsiniz. Bu tür sorunların çözümü için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. EC:10005 Hatası:

Bu hata genellikle EA sunucularındaki geçici sorunlardan kaynaklanır...

Battlefield 1 oyununda yaşadığınız sorunlar gerçekten can sıkıcı olabilir. Öncelikle, EC:10005 hatası ve oyunun aniden menüye dönmesi gibi problemlerle karşılaştığınızı belirtmişsiniz. Bu tür sorunların çözümü için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. EC:10005 Hatası:

Bu hata genellikle EA sunucularındaki geçici sorunlardan kaynaklanır. EA Answers HQ'da belirtildiği üzere, bu tür hatalar sunucu tarafındaki problemlerden dolayı meydana gelebilir ve genellikle kısa süre içinde çözülür.

Yapmanız Gerekenler:

1 Kişi Yorumladı
J
jesussoflazz yorumladı
bu sorunu bende yaşıyorum ekran kartını güncelledim dx12 den 11 e cektim bi sürü şey yaptım düzelmedi yapan varsa haber ederse sevinirim

Çözüm
Geri