Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü BF 1 açılışta imleci algılamıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.
Çözüm
BF 1 açılışta imleci algılamıyor BF 1 açıldığında pencereli ekranda açılıyor ve mouse algılamıyor. Tamam tuşuna basamadığım için ana ekranına da gidemiyorum oyunun. (Oyunu Steam'den aldım.)

Battlefield 1’in açılışta pencereli modda başlayıp fare girdisini algılamaması, genellikle oyunun başlangıç parametreleri veya uyumluluk ayarlarından kaynaklanıyor. Şu adımları deneyebilirsiniz:

Kısayol Özelliklerini Kontrol Edin:
Oyunun Steam kısayoluna sağ tıklayıp “Özellikler” bölümüne gidin. Hedef alanının sonuna –fullscreen veya “Tam Ekran Başlat” seçeneğini ekleyin. Bu, oyunun doğrudan tam ekran modunda açılmasını sağlayabilir.

Alt+Enter Tuş Kombinasyonu:
Oyun açıldıktan sonra Alt+Enter tuş kombinasyonunu deneyin. Bu...
BF 1 açılışta imleci algılamıyor BF 1 açıldığında pencereli ekranda açılıyor ve mouse algılamıyor. Tamam tuşuna basamadığım için ana ekranına da gidemiyorum oyunun. (Oyunu Steam'den aldım.)

Battlefield 1’in açılışta pencereli modda başlayıp fare girdisini algılamaması, genellikle oyunun başlangıç parametreleri veya uyumluluk ayarlarından kaynaklanıyor. Şu adımları deneyebilirsiniz:

Kısayol Özelliklerini Kontrol Edin:
Oyunun Steam kısayoluna sağ tıklayıp “Özellikler” bölümüne gidin. Hedef alanının sonuna –fullscreen veya “Tam Ekran Başlat” seçeneğini ekleyin. Bu, oyunun doğrudan tam ekran modunda açılmasını sağlayabilir.

Alt+Enter Tuş Kombinasyonu:
Oyun açıldıktan sonra Alt+Enter tuş kombinasyonunu deneyin. Bu, birçok oyunda pencere modundan tam ekran moduna geçiş sağlar.

Oyunun Dosya Bütünlüğünü Doğrulayın:
Steam kütüphanesinde Battlefield 1’in üzerine sağ tıklayıp “Özellikler” → “Yerel Dosyaları Doğrula” seçeneğini kullanarak oyunun dosya bütünlüğünü kontrol edin. Eksik ya da bozuk dosyalar soruna neden olabilir.

Grafik Kartı ve Fare Sürücülerini Güncelleyin:
En güncel ekran kartı sürücülerine sahip olduğunuzdan emin olun. Aynı şekilde, fare sürücülerinizin de güncel olması, giriş problemlerinin çözümünde yardımcı olabilir.

Uyumluluk Ayarlarını Kontrol Edin:
Gerekirse, oyunu “Yönetici olarak çalıştır” seçeneğiyle başlatmayı deneyin. Windows uyumluluk ayarları bazen pencere modundan tam ekran moduna geçişte sorun yaratabiliyor.

Bu adımlar genellikle Battlefield 1’in tam ekran moduna geçişte yaşanan imleç algılama problemini çözüyor. Eğer sorun hala devam ederse, oyunun destek forumlarında benzer sorunları yaşayan kullanıcıların önerilerine bakabilir ya da Rockstar/EA teknik destekle iletişime geçmeyi değerlendirebilirsiniz.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri