Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Assetto Corsa track day araba ilerlemiyor

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Assetto Corsa track day araba ilerlemiyor Arkadaşlar track day seçip bir arabayla oyunu oynarken bir anda araç ve diğer trafik arabaları durdu arabalar ilerlemiyordu ama oyun menüsüne ve ekstra özelliklere erişebiliyorum. Gir çık yaptığım halde hepsi durmuş halde geliyor ve benim aracımda yine ilerlemiyor. Bunun çözümü nedir?

Çözüm
Assetto Corsa track day araba ilerlemiyor Arkadaşlar track day seçip bir arabayla oyunu oynarken bir anda araç ve diğer trafik arabaları durdu arabalar ilerlemiyordu ama oyun menüsüne ve ekstra özelliklere erişebiliyorum. Gir çık yaptığım halde hepsi durmuş halde geliyor ve benim aracımda yine ilerlemiyor. Bunun çözümü nedir?
Assetto Corsa'da araçların durması genellikle birkaç nedenden kaynaklanabilir. Şu adımları deneyebilirsin:

1. Fiziksel Ayarları Kontrol Et

• Frensiz sürüş moduna geçmediklerinden emin ol. Fiziksel engeller veya fren sistemlerinin devre dışı kaldığını kontrol et.

2. Araba Ayarlarını Sıfırla

• Oyun içinde kullandığın aracın ayarlarında bir sorun...
Assetto Corsa'da araçların durması genellikle birkaç nedenden kaynaklanabilir. Şu adımları deneyebilirsin:

1. Fiziksel Ayarları Kontrol Et

• Frensiz sürüş moduna geçmediklerinden emin ol. Fiziksel engeller veya fren sistemlerinin devre dışı kaldığını kontrol et.

2. Araba Ayarlarını Sıfırla

• Oyun içinde kullandığın aracın ayarlarında bir sorun olabilir. Fabrika ayarlarına sıfırlama yaparak tekrar deneyebilirsin.

3. Yarış Ayarlarını Kontrol Et

• Track Day modunda bazı ayarlar arabaların hareketsiz kalmasına neden olabilir. Oyun içi menüde yarış/etkinlik ayarlarını kontrol et ve düzenle.

4. Oyun Dosyalarını Doğrula

• Steam üzerinden Assetto Corsa'yı sağ tıklayıp Özellikler > Yerel Dosyalar > Dosyaların Bütünlüğünü Doğrula seçeneğiyle bozuk dosyaları onar.

5. Modlar ve Ekstra İçerikler

• Modlar veya ekstra içerikler bazen oyunla uyumsuz olabilir. Yüklediğin modları devre dışı bırak veya geçici olarak kaldır.

6. Fren Sistemini Kontrol Et

• Fren sistemi veya şanzıman hataları nedeniyle araçlar ilerlemiyor olabilir. Frenlerin sıkışıp kalmadığını kontrol et.
Bu adımlar sorunun çözülmesine yardımcı olabilir. Eğer devam ederse, oyunun yeniden kurulması gerekebilir. 😊

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri