Gelen istekler üzerine arial font yerine Segoe UI fonta geçiş yapıldı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Assetto Corsa araç içerisinde sağ ve sola bakılmıyorMerhaba arkadaşlar, bu sorun ciddi manada oyun zevkimi bozuyor bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Sağa ve sola bakma tuşlarını Q ve E olarak atadım fakat araç dışındayken sağa sola bakabilirken iç kameraya geçtiğimizde durum değişiyor ve hiçbir şekilde sağa veyahut sola bakamıyorum Q e işe yaramıyor yaani, düne kadar Q ve E ile sağ sol yapabiliyordum sebebi nedir? Ekleme: Ayrıca şunu keşfettim ayarlarda neck FX diye bir yer vardı onu direksiyon kamera ile birlikte sağa ve sola dönsün diye aktif etmiştim onu devre dışı bıraktığımda Q ve E sağa sola bakmama yarıyor. Fakat şöyle ki ben uzun zamandır hem o aktif hem de aynı anda Q ve E ile sağa sola bakabiliyordum.
Assetto Corsa araç içerisinde sağ ve sola bakılmıyor
Merhaba arkadaşlar, bu sorun ciddi manada oyun zevkimi bozuyor bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Sağa ve sola bakma tuşlarını Q ve E olarak atadım fakat araç dışındayken sağa sola bakabilirken iç kameraya geçtiğimizde durum değişiyor ve hiçbir şekilde sağa veyahut sola bakamıyorum Q e işe yaramıyor yaani, düne kadar Q ve E ile sağ sol yapabiliyordum sebebi nedir? Ekleme: Ayrıca şunu keşfettim ayarlarda neck FX diye bir yer vardı onu direksiyon kamera ile birlikte sağa ve sola dönsün diye aktif etmiştim onu devre dışı bıraktığımda Q ve E sağa sola bakmama yarıyor. Fakat şöyle ki ben uzun zamandır hem o aktif hem de aynı anda Q ve E ile sağa sola bakabiliyordum.