Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Ark: Survival Evolved sunuculara girerken "Bağlantı Zaman Aşımı" hatası

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Ark: Survival Evolved sunuculara girerken "Bağlantı Zaman Aşımı" hatası
Oyunu Steam'dan aldım. Tek oyunculu da bir problem yok ama herhangi bir çok oyunculu sunucuya girmek istediğimde böyle bir hata alıyorum.

1698597411853.png

Çözüm
Oyunu Steam'dan aldım. Tek oyunculu da bir problem yok ama herhangi bir çok oyunculu sunucuya girmek istediğimde böyle bir hata alıyorum.

1698597411853.png

Ark: Survival Evolved'da "Bağlantı Zaman Aşımı" hatası genellikle internet bağlantısı veya oyun ayarlarıyla ilgili olabilir. Bu hatayı çözmek için deneyebileceğin birkaç yöntem:
  1. Modemi Yeniden Başlat: Basit ama etkili olabilir. İnternet bağlantını yenilemek sorunu çözebilir.
  2. Sunucu Ping Değerini Kontrol Et: Düşük ping değerine sahip sunuculara bağlanmayı dene.
  3. Firewall/Antivirüs Kontrolleri: Güvenlik yazılımlarının...

1698597411853.png

Ark: Survival Evolved'da "Bağlantı Zaman Aşımı" hatası genellikle internet bağlantısı veya oyun ayarlarıyla ilgili olabilir. Bu hatayı çözmek için deneyebileceğin birkaç yöntem:
  1. Modemi Yeniden Başlat: Basit ama etkili olabilir. İnternet bağlantını yenilemek sorunu çözebilir.
  2. Sunucu Ping Değerini Kontrol Et: Düşük ping değerine sahip sunuculara bağlanmayı dene.
  3. Firewall/Antivirüs Kontrolleri: Güvenlik yazılımlarının oyunu engellemediğinden emin ol. Gerekirse ARK'ı güvenli listene ekle.
  4. NAT Tipini Kontrol Et: Modemin ayarlarından NAT tipini "Açık" veya "Orta" yapmayı dene.
  5. Portları Yönlendir: ARK için gerekli portları açman gerekebilir. Port numaralarını internetten kontrol edip yönlendir.
  6. Steam Dosya Doğrulaması: Steam’de oyuna sağ tıklayıp "Yerel Dosyaların Bütünlüğünü Doğrula" seçeneğini kullan.
Bunları deneyip sunucuya yeniden bağlanmayı dene!

4o

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri