Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Ark haritasında karakter gözükmüyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Ark haritasında karakter gözükmüyor Mesela bazı YouTube'rlarda harita açınca ben gözüküyor. Ama bende haritada gözükmüyor. Single Player oynuyorum. Rig yerine ben yazmasını istiyorum. Bunun yüzünden koordinat alamıyorum ve kayboluyorum.

Çözüm
Ark haritasında karakter gözükmüyor Mesela bazı YouTube'rlarda harita açınca ben gözüküyor. Ama bende haritada gözükmüyor. Single Player oynuyorum. Rig yerine ben yazmasını istiyorum. Bunun yüzünden koordinat alamıyorum ve kayboluyorum.

ARK: Survival Evolved'da haritada karakterinizin gözükmemesi, birkaç farklı sebepten kaynaklanabilir. İşte çözüm için birkaç öneri:

1. Harita ayarlarını kontrol et: Oyun içindeki Harita Ayarları bölümünde, harita üzerinde karakterin görünmesi için bazı seçenekler olabilir. Bu ayarları kontrol edin ve etkinleştirin.

2. Ekran ayarlarını sıfırla: Oyun bazen grafik hataları verebilir. Grafik ayarlarını sıfırlayarak veya oyunu en düşük ayarlarla yeniden başlatarak...

ARK: Survival Evolved'da haritada karakterinizin gözükmemesi, birkaç farklı sebepten kaynaklanabilir. İşte çözüm için birkaç öneri:

1. Harita ayarlarını kontrol et: Oyun içindeki Harita Ayarları bölümünde, harita üzerinde karakterin görünmesi için bazı seçenekler olabilir. Bu ayarları kontrol edin ve etkinleştirin.

2. Ekran ayarlarını sıfırla: Oyun bazen grafik hataları verebilir. Grafik ayarlarını sıfırlayarak veya oyunu en düşük ayarlarla yeniden başlatarak problemi kontrol edin.

3. Mod kontrolü: Eğer mod kullanıyorsanız, mod uyumsuzlukları harita üzerindeki karakter görünümünü etkileyebilir. Modları devre dışı bırakmayı deneyin.

4. Harita üzerine yazıyı değiştirme: "Rig" yerine "ben" yazması için, GameUserSettings.ini dosyasını açarak MapOptions kısmını kontrol edebilir ve karakter adıyla ilgili yazı değişikliklerini yapabilirsiniz.

Bu adımlar, harita üzerinde karakterin gözükmemesi ve koordinat sorununu çözebilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri