Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

Çözüldü Age of History 3 açılmıyor

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
Age of History 3 açılmıyor Herkese selam ben 4-5 gün önce Age of History 3 oyununu Steam üzerinden satın aldım başta bir sorun yoktu oyun çalışıyordu. 12 saat falan oynadım ama nedense şu an giremiyorum oyuna. Steam üzerinden açıyorum oyun çalıştırılıyor diyor ve 5 saniye bekletip kapanıyor. O esnada oyun arkada çalışmıyor ve bu olay sadece Age of History 3 için geçerli başka oyunlara sorunsuz girebiliyorum ne yapmam lazım bilen var mı?

Çözüm
Age of History 3 açılmıyor Herkese selam ben 4-5 gün önce Age of History 3 oyununu Steam üzerinden satın aldım başta bir sorun yoktu oyun çalışıyordu. 12 saat falan oynadım ama nedense şu an giremiyorum oyuna. Steam üzerinden açıyorum oyun çalıştırılıyor diyor ve 5 saniye bekletip kapanıyor. O esnada oyun arkada çalışmıyor ve bu olay sadece Age of History 3 için geçerli başka oyunlara sorunsuz girebiliyorum ne yapmam lazım bilen var mı?

Merhaba! Age of History 3 oyununda karşılaştığınız açılmama sorunu birkaç farklı nedenden kaynaklanıyor olabilir. Bu tür durumlarda şu adımları izleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz:

1. Oyun Dosyalarını Doğrulama

• Steam’de Kütüphane kısmına gidin.
  • Age of History...

Merhaba! Age of History 3 oyununda karşılaştığınız açılmama sorunu birkaç farklı nedenden kaynaklanıyor olabilir. Bu tür durumlarda şu adımları izleyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz:

1. Oyun Dosyalarını Doğrulama

• Steam’de Kütüphane kısmına gidin.
  • Age of History 3’e sağ tıklayıp Özellikler'e girin.
  • Yerel Dosyalar sekmesinde Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula seçeneğini seçin. Bu işlem eksik ya da bozuk dosyaları kontrol edip yeniden indirir.

2. Grafik Sürücülerini Güncelleme

• Grafik kartı sürücüleriniz eskiyse oyunla uyumsuzluk yaşayabilirsiniz. NVIDIA veya AMD’nin resmi sitelerinden en güncel sürücüleri indirip kurun.

3. DirectX ve Visual C++ Redistributable Güncellemeleri

• Bazı oyunlar DirectX ya da Visual C++ dosyalarına ihtiyaç duyar. DirectX’in en son sürümünü ve Visual C++ Redistributable paketini Microsoft’un sitesinden indirip yükleyin.

4. Başka Bir Yöntem: Oyun Ayar Dosyalarını Sıfırlama

• Bazen oyun ayarları bozulmuş olabilir. Ayar dosyalarını silerek sıfırlamayı deneyin:
    • C:\Kullanıcılar\KullanıcıAdınız\Belgeler\Age of History 3 veya benzer bir konumda olabilir.
    • Bu klasördeki config veya settings dosyalarını bulun ve yedek alarak silin. Oyun tekrar açıldığında ayarları sıfırlayacaktır.

5. Steam İstemcisini Yeniden Yükleyin

• Steam istemcisi ile ilgili bir sorun varsa, Steam'i yeniden yüklemek de çözüm olabilir. Ancak, bunu yapmadan önce kütüphanenizdeki oyun dosyalarını yedeklemeyi unutmayın.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri