Neler yeni

Çözüldü 900-1100 lira civarında skin önerisi

Bir problem çözüldüğünde bu önek işaretlenir.

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
900-1100 lira civarında skin önerisi 900-1100 lira arası skin önerir misiniz? Hızlı satılmasını istiyorum. Hemen alıp satacağım, yani skin platformlarında ucuz; Steam pazarında pahalı bir skin arıyorum. Ak, m4, AWP gibi silahlarda daha hızlı satılması ve daha değerli olması sebebiyle aradığım skinler arasında. Şu anlık en karlı ve hızlı satılacak skin AK-47 / aquamarine revenge.

Çözüm
900-1100 lira civarında skin önerisi 900-1100 lira arası skin önerir misiniz? Hızlı satılmasını istiyorum. Hemen alıp satacağım, yani skin platformlarında ucuz; Steam pazarında pahalı bir skin arıyorum. Ak, m4, AWP gibi silahlarda daha hızlı satılması ve daha değerli olması sebebiyle aradığım skinler arasında. Şu anlık en karlı ve hızlı satılacak skin AK-47 / aquamarine revenge.

900-1100 TL arasında hızlı satılacak ve Steam pazarında değer kazanacak bazı skin önerileri:

1. AK-47 | Case Hardened (özel desenler ile)
  2. M4A4 | Howl (yine değerli ve popüler)
  3. AWP | Asiimov (her zaman talep gören bir skin)
  4. AK-47 | Redline (popüler ve ulaşılabilir)
  5. M4A4 | Desolate Space (yüksek talep ve...

900-1100 TL arasında hızlı satılacak ve Steam pazarında değer kazanacak bazı skin önerileri:

1. AK-47 | Case Hardened (özel desenler ile)
  2. M4A4 | Howl (yine değerli ve popüler)
  3. AWP | Asiimov (her zaman talep gören bir skin)
  4. AK-47 | Redline (popüler ve ulaşılabilir)
  5. M4A4 | Desolate Space (yüksek talep ve değer)
Bu skinler genellikle Steam pazarında daha pahalıya satılır, ancak düşük fiyatlardan alınıp hızla satılabilir.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri