Neler yeni
  • Bu kategoriye kaydolmadan konu açabilir konulara cevap yazabilirsiniz!

7 Days to Die v1.2 çapraz platform desteğiyle nasıl arkadaş oyuna davet edilir?

ELFDaily Help

Oyun Yardımları
Uzman Üye
Kredi
0
7 Days to Die v1.2 çapraz platform desteğiyle nasıl arkadaş oyuna davet edilir? Arkadaşlar, 1 hafta önceki büyük güncelleme ile oyuna sonunda çapraz platform desteği geldi. Benim Steam hesabımda oyun zaten var, arkadaşımın da Xbox hesabında oyun var. Xbox'tan Steam hesaplarımızı da ekledik. Ama oyuna davet etmeyi bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

1734455516094.png

Çözüm
7 Days to Die v1.2 çapraz platform desteğiyle nasıl arkadaş oyuna davet edilir? Arkadaşlar, 1 hafta önceki büyük güncelleme ile oyuna sonunda çapraz platform desteği geldi. Benim Steam hesabımda oyun zaten var, arkadaşımın da Xbox hesabında oyun var. Xbox'tan Steam hesaplarımızı da ekledik. Ama oyuna davet etmeyi bir türlü bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

1734455516094.png

Çapraz platform desteğiyle 7 Days to Die oynarken, Steam ve Xbox arasında arkadaş davet etmek biraz karmaşık olabilir. Şu adımları deneyebilirsin:

Öncelikle, hem senin hem de arkadaşının Steam ve Xbox hesaplarını birbirine eklediğinizden emin ol. Sonrasında oyuna girdiğinde, arkadaşını Steam...

1734455516094.png

Çapraz platform desteğiyle 7 Days to Die oynarken, Steam ve Xbox arasında arkadaş davet etmek biraz karmaşık olabilir. Şu adımları deneyebilirsin:

Öncelikle, hem senin hem de arkadaşının Steam ve Xbox hesaplarını birbirine eklediğinizden emin ol. Sonrasında oyuna girdiğinde, arkadaşını Steam arkadaş listenden değil, Xbox arkadaş listenden bulmalısın. Davet göndermek için arkadaşının profiline girip "Oyun Daveti Gönder" seçeneğini kullanabilirsin.

Eğer bu şekilde işe yaramazsa, şu an oyun içi çapraz platform davetleri konusunda bazı sınırlamalar olabilir, bu yüzden güncellemeleri kontrol etmenizde fayda var.

Kişi Yorumladı
Çözüm
Geri