Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 dolara alınabilecek CS2 skini önerisi 15 dolar bakiyem var ve Steam'de buna skin alıp sonradan satacağım ama ne alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
15 dolara alınabilecek CS2 skini önerisi 15 dolar bakiyem var ve Steam'de buna skin alıp sonradan satacağım ama ne alacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
15 dolar bütçe ile CS2 için alabileceğin ve sonrasında satmayı düşünebileceğin birkaç popüler ve potansiyel değeri olan skin önerisi aşağıda sıralanmıştır. Bu öneriler, hem güzel görünümleri hem de piyasa talebine bağlı olarak değer kazanma ihtimalleri göz önünde bulundurularak yapılmıştır.
15 dolar bütçe ile CS2 için alabileceğin ve sonrasında satmayı düşünebileceğin birkaç popüler ve potansiyel değeri olan skin önerisi aşağıda sıralanmıştır. Bu öneriler, hem güzel görünümleri hem de piyasa talebine bağlı olarak değer kazanma ihtimalleri göz önünde bulundurularak yapılmıştır.
Neden: AWP skinleri her zaman popülerdir, "Worm God" uygun fiyatıyla dikkat çeker. "Minimal Wear" tercih ederek daha iyi bir görünüm elde edebilirsin.
Satış Potansiyeli: Talep gören bir skin olduğu için hızlı satılabilir.
2. AK-47 | "Redline" (Field-Tested)
Fiyat: 12-15 dolar arasında.
Neden: AK-47 skinleri her zaman CS topluluğu arasında rağbet görür. "Redline" sade ve şık bir tasarıma sahiptir.
Satış Potansiyeli: AK skinleri genelde değerini korur ve satışı kolaydır.
3. M4A4 | "Neo-Noir" (Field-Tested)
Fiyat: 13-15 dolar.
Neden: Çekici bir tasarımı var ve oyuncular arasında oldukça popüler. Daha üst kalite varyantlarına bütçe yetmese de bu fiyat aralığında iyi bir seçenek.
Satış Potansiyeli: Neo-Noir serisi her zaman dikkat çeken bir tasarıma sahiptir.
4. USP-S | "Cyrex" (Minimal Wear)
Fiyat: 10-13 dolar.
Neden: USP-S oyuncuların en çok tercih ettiği tabancalardan biri ve "Cyrex" modern, sade bir tasarım sunuyor.
Satış Potansiyeli: Minimal Wear veya Factory New sürümleri her zaman alıcı bulabilir.