1298 de filan ırk numarası vardıya ustam NPC cinsine örnegin karus 'u 1 degeri elmorada 2 ortak kullanıma 0 veriyorduk bundada aynı hata var gibi örnegin maradonda karusun gate çalışıyor elmorad çalışmıyor npc Idlarını bulamadım editörler çalışmıyor bakamadım NPC ayarınagate kordinatları yanlış olduğu için bu hatayı veriyor olabilir önceki sürüm neyse gatelerin kordinatlarını ona göre ayarlamalısın
yedek almayı unutma
farklı npc editörleri deneyebilirsin veya editörün db bağlantısını sağlayabiliyor mu ona bakmak lazım özellikle eski editörler çalışabilir1298 de filan ırk numarası vardıya ustam NPC cinsine örnegin karus 'u 1 degeri elmorada 2 ortak kullanıma 0 veriyorduk bundada aynı hata var gibi örnegin maradonda karusun gate çalışıyor elmorad çalışmıyor npc Idlarını bulamadım editörler çalışmıyor bakamadım NPC ayarına
pazartesi bakayım bir ustam sagolasın verdiğin bilgiler için eskiden uniqtürk database editör ile avcı her işimi görüyordu ikisi yetiyordu bu ıstırap perişan etti benifarklı npc editörleri deneyebilirsin veya editörün db bağlantısını sağlayabiliyor mu ona bakmak lazım özellikle eski editörler çalışabilir
ustam sagolasın dediğin gibi gate kordinatından kaynaklanıyormuş maradonu hallettik darısı diğerlerine sebebini bulduk ıdını bilmediğim için tek tek deneyeceğim bayağı uğraştıracakgate kordinatları yanlış olduğu için bu hatayı veriyor olabilir önceki sürüm neyse gatelerin kordinatlarını ona göre ayarlamalısın
yedek almayı unutma
ustam sagolasın dediğin gibi gate kordinatından kaynaklanıyormuş maradonu hallettik darısı diğerlerine sebebini bulduk ıdını bilmediğim için tek tek deneyeceğim bayağı uğraştıracak
ustam bu bellua gate zone 1 içinde bulamadım onu nasıl hallettin ıdı kaç onunTarafımca çözülmüştür. Koordinat sorunu arkadaşlar yaşayanlar için dB içerisinde k_objects tablosundan koordinat düzeltilerek yapılabilir.