Neler yeni

10061 hatası 1299 HOMEKO

sefa1535

ELF Üye
Kredi
5
1299 home ko veritabanı kurulumunu yaptıktan sonra odbc ve files içerisindeki bazı ayarlamaları yaptım local olarak giriş yapmaya çalıştığımda start geliyor fakat 10061 hatası ile karşılaşıyorum id pv bölümünde bi çok sebebi olabilir ama çözemedim yardımcı olur musunuz

1299 home ko veritabanı kurulumunu yaptıktan sonra odbc ve files içerisindeki bazı ayarlamaları yaptım local olarak giriş yapmaya çalıştığımda start geliyor fakat 10061 hatası ile karşılaşıyorum id pv bölümünde bi çok sebebi olabilir ama çözemedim yardımcı olur musunuz
Server ini ve db server ayarın local ıp olmalı kendi bilgisayarından giriş yapıyorsan

3 Yorum
S
sefa1535 yorumladı
127.0.0.1 şeklinde giriyorum local ip anydeskten rica etsem bakma şansın var mı müsaitsen

S
sefa1535 yorumladı
Server ini 127.0.0.1 db server ip ayarlarını bulamadım tablolarda :/

S
Sila yorumladı
teşekkürler

10061 hatasının tek sebebi server.ini dosyalarının yanlış kodlanmış olmasıdır. Bunun için server fileslerinizdeki tüm server.ini dosyalarını kontrol edip düzgünce kodladıktan sonra bu sorundan kurtulmuş olursunuz.

bu konuyu
birde bu konuyu incele

Kişi Yorumladı
10061 hatasının tek sebebi server.ini dosyalarının yanlış kodlanmış olmasıdır. Bunun için server fileslerinizdeki tüm server.ini dosyalarını kontrol edip düzgünce kodladıktan sonra bu sorundan kurtulmuş olursunuz.

bu konuyu
birde bu konuyu incele
Tüm .ini leri kontrol ettim hepsi local pozisyonda fakat sql e girdiğimde veri tabanında tabloların hepsini inceledim dbo.server yok sadece dbo.CURRENTUSER var onada local ip girdim değişen bişey olmadı

Kişi Yorumladı
Tüm .ini leri kontrol ettim hepsi local pozisyonda fakat sql e girdiğimde veri tabanında tabloların hepsini inceledim dbo.server yok sadece dbo.CURRENTUSER var onada local ip girdim değişen bişey olmadı
farklı db dene dbo server yoksa ondan dolayı olabilir

1 Kişi Yorumladı
S
sefa1535 yorumladı

ebenezerde online sayısı 0 gözüküyor local olarak giriyorum ayarlar mı yüklenmiyor acaba anlayamadım :/

Geri